Renault Captur Van | Krogsgaard Biler
70 10 21 10
Renault_Capture_Banner.jpg

Renault Captur Van

Captur Van er Renaults første crossover med linjer fra Renaults nye designstrategi. Agressiv og smuk på en gang og med det bedste fra tre verdener: SUV’ens rubusthed, MPV’ens fleksibilitet og funktionalitet samt sedanens køreglæde. Nyd blot Captur Van døgnet rundt - i byen og på landet.

På udstyrsiden tilbyder Captur Van en lang række udstyrselementer, der gør hverdagen mindre stressende og mere sikker! Hvad siger du f.eks. til multimedia, 7” touchscreen navigation, klimaanlæg, store aluminiumsfælge, Hill holder, håndfrit nøglekort m.v.? Ganske enkelt imponerende.

Renaults seneste motorteknologi klæder Captur Van og imponerer både med dynamik, raffinement og økonomi. Du kan altid regne med et godt moment og rigelig trækkraft. Og når det kommer til økonomien, er Captur Van i særklasse - op til hele 27,8 km på en liter brændstof.

Se prisliste & ekstraudstyr

Renault_Captur_Prisliste.jpg

Se brochure & specifikationer

Renault_Captur_Brochure.jpg

Finansiering & forsikring

Når du har fundet den bil du gerne vil have, hjælper vi hos Krogsgaard gerne med at finde den rigtige finansieringmodel til dig og dit behov, ligesom vi hjælper dig med at få den rigtige bilforsikring, læs mere om vores muligheder via nedenstående link.

Renault finder du her

Krogsgaard Ballerup

Krogsgaard-Jensen A/S
Energivej 12
2750 Ballerup

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Prøvetursbestilling

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.