Renault Master | Krogsgaard Biler
70 10 21 10
Renault_Master.jpg

Renault Master

Den nye Renault Master tilbyder en bred vifte af muligheder: varevognsudgaver, dybere kabine, undervogn-kabine og dobbeltkabiner, kabinebund og med tremmer... Derudover supplerer Renault Master også træk-modellerne med udgaver med enkelthjuls- eller parvis fremdrift. 

Den nye Renault Master eksisterer nu i varevognsudgave med L4 fremdrift på 4 hjul med et rumindhold på op til 17 m3, som giver mulighed for at laste paller i bredden. Den er et godt kompromis mellem komfort og lastkapacitet!

Kabinen er professionelt indrettet med optimalt udsyn, ergonomiske betjeningselementer, justerbar køreposition samt adskillige og let tilgængelige opbevaringsmuligheder. Den er rummelig, lys og komfortabel og et rart sted at opholde sig. Køretiden bliver behagelig og afslappende takket være klimaanlæg og lydisolation. Når bilen er parkeret, bliver den til et kontor med et drejeligt bord, hvor du kan sætte din computer eller lægge dine papirer. Skrivepladen er praktisk, når du skal udfylde dokumenter, og takket være de mange opbevaringsmuligheder i kabinen har du alt dit værktøj lige ved hånden. 

Se prisliste & ekstraudstyr

Renault_Master_Prisliste.jpg

Se brochure & specifikationer

Renault_Master_Brochure.jpg

Finansiering & forsikring

Når du har fundet den bil du gerne vil have, hjælper vi hos Krogsgaard gerne med at finde den rigtige finansieringmodel til dig og dit behov, ligesom vi hjælper dig med at få den rigtige bilforsikring, læs mere om vores muligheder via nedenstående link.

Renault finder du her

Krogsgaard Ballerup

Krogsgaard-Jensen A/S
Energivej 12
2750 Ballerup

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Prøvetursbestilling

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.