Renault Megane Sport Tourer Van | Krogsgaard Biler
70 10 21 10
renault_megane_sport_banner.jpg

Renault Megane Sport Tourer Van

Megane Sport Tourer disker op med et dynamisk design, der er stilfuldt helt ud til fingerspidserne. Læg dertil et meget højt komfortniveau og du har et flot eksempel på, at hverdagen kan være en nydelse både for øjnene og sjælen. Megane Sport Tourer Vans høje teknologiniveau er basis for fremragende dynamik, komfort og sikkerhed.

På udstyrsiden vil Megane Sport Tourer Van overraske dig med en lang række udstyrselementer, der betoner trivsel og et behageligt miljø! Alt efter version finder du standardudstyr som f.eks. LED-lys, aircondition, varme i forsæder, cruise control, 17 alufælge, el-klapbare sidespejle og nøglekort med fjernbetjening. Ganske enkelt et
imponerende standardudstyr.

Renaults seneste motorteknologi klæder Megane Sport Tourer Van og imponerer både med dynamik, raffinement og økonomi. Du kan altid regne med et godt moment og rigelig trækkraft. Og når det kommer til økonomien, er Megane Sport Tourer Van i særklasse - op til hele 28,6 km på en liter brændstof.

Se prisliste & ekstraudstyr

renault_megane_s_prisliste.jpg

Se brochure & specifikationer

renault_megane_s_brochure.jpg

Finansiering & forsikring

Når du har fundet den bil du gerne vil have, hjælper vi hos Krogsgaard gerne med at finde den rigtige finansieringmodel til dig og dit behov, ligesom vi hjælper dig med at få den rigtige bilforsikring, læs mere om vores muligheder via nedenstående link.

Renault finder du her

Krogsgaard Ballerup

Krogsgaard-Jensen A/S
Energivej 12
2750 Ballerup

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Prøvetursbestilling

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.