Renault Scenic Van | Krogsgaard Biler
70 10 21 10
renault_scenic_banner.jpg

Renault Scenic Van

Scenic Van er en klassisk trendsetter, der disker op med et komfortniveau, som sjældent opleves i en varebil. Netop opdateret og forfinet i mange detaljer, fremstår Scenic Van som en komplet og gennemtænkt varebil. I hverdagen vil du drage nytte af Scenic Vans høje teknologiniveau, der bidrager til bedre dynamik, lavere støjniveau og højere sikkerhed.

På udstyrsiden vil Scenic Van allerede med basisudstyr overraske dig med en lang række udstyrselementer, der betoner trivsel og et behageligt miljø! Hvad siger du f.eks. til LED-lys, multifunktions-instrumentbord med TFT farveskærm, aircondition, cruise control, tågelygter og nøglekort med fjernbetjening? Ganske enkelt et imponerende basisudstyr.

Renaults seneste motorteknologi klæder Scenic Van og imponerer både med dynamik, raffinement og økonomi. Du kan altid regne med et godt moment og rigelig trækkraft. Og når det kommer til økonomien, er Scenic Van særdeles nøjsom. F.eks. kører Scenic Van med den kultiverede 1.5 dCi motor på 110 hk helt op til 24,4 km på en liter brændstof.

Se prisliste & ekstraudstyr

renault_scenic_prisliste.jpg

Se brochure & specifikationer

renault_scenic_brochure.jpg

Finansiering & forsikring

Når du har fundet den bil du gerne vil have, hjælper vi hos Krogsgaard gerne med at finde den rigtige finansieringmodel til dig og dit behov, ligesom vi hjælper dig med at få den rigtige bilforsikring, læs mere om vores muligheder via nedenstående link.

Renault finder du her

Krogsgaard Ballerup

Krogsgaard-Jensen A/S
Energivej 12
2750 Ballerup

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Prøvetursbestilling

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.