Dacia Lodgy
  • 5 eller 7 sæder
  • Stor og rummelig
  • God brændstoføkonomi
  • Gode køreegenskaber
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
MPV

HK
95-130

0-100 km/t(sek.)
11,6-12,3

Brændstof
Benzin | Diesel

Energiklasse

Km/l
14,1-18,5

Lodgy – en stor mængde fornøjelse

På hverdage, i weekenden eller i ferien – du føler dig altid hjemme i den rummelige og komfortable Dacia Lodgy. Den er praktisk og har 7 komfortable siddepladser og veludnyttede opbevaringsmuligheder. Selv passagerer på 3. række sidder behageligt, takket være den fine højde til taget og exceptionelt meget plads til knæene. Perfekt, hvis din ældste søn på 1,80 m foretrækker at skubbe sædet tilbage! To flyborde bagerst, et armlæn til føreren og et ekstra opbevaringsnet til forsædepassageren giver endnu mere komfort. Det nye centrale instrumentbord med satinblanke kromafslutninger og det nye stofindtræk står skarpt, men beholder sin enkelthed. Og naturligvis sørger Dacia Lodgy for din sikkerhed: ABS med nødbremseassistent, 4 airbags, ESC (elektronisk stabilitetskontrol) og Isofix-beslag, så du let kan fastgøre dine børns barnestole – så du kan transportere dine kære med glæde og godt humør.

Teknologi der forenkler livet

Verden ændrer sig, og dine behov ændrer sig. Dacia Lodgy tilbyder dig altid innovative teknologier; Media Nav Evolution multimediesystem, indbygget bakkamera, Hill start assistent, servostyring, cruise control. Ved at forbinde din smartphone til USB, få adgang til dine applikationer med lethed, læs eller dikter Dine meddelelser på skærmen på din Dacia med Android Auto ™ og Apple CarPlay™. Dacia Lodgy forenkler dit liv ved at reagere nøjagtigt på dine ønsker.

Dacia Lodgy kampagner

Udvalgte varianter af Dacia Lodgy

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
Dacia Lodgy Streetway Blue dCi 95 S&S Diesel A plus | 20,8 Km/l | 126 g/km (CO2) 1.860 kr. 170.990 kr.
Dacia Lodgy Streetway TCe 100 S&S Benzin B | 14,7 Km/l | 153 g/km (CO2) 1.190 kr. 170.990 kr.
Dacia Lodgy Stepway TCe 130 S&S Benzin A | 15,4 Km/l | 146 g/km (CO2) 890 kr. 200.990 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Dacia model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info