Dacia Dokker Van
  • Gør livet lettere for dig
  • en kompakt varebil
  • Nyttig teknologi
  • Rummelig til en lille pris
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
95

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
19,6-23,8

Dokker – Gør livet lettere for dig

Dacia Dokker Van benytter enhver lejlighed til at gøre din daglig lettere. Med en bredde på 703 mm giver skydedørene nem adgang til varerummet. Som en bred boulevard! De asymmetriske bagdøre letter også dit arbejde. Når du åbner dem, får du fri adgang til et varerum med optimal volumen i både længde og højde. Og da det er dig, der bestemmer over bilen, kan du vælge at få endnu mere plads ved at flytte rundt på sædemodulerne.

Passagersædet Dacia Easy Seat opfylder alle dine behov på en helt ny måde. I sammenfoldet position kan det bruges som mobilt kontor. Når det er trukket tilbage, vinder du 1,21 m i lastlængde, så du når op på 3,11 m, samtidig med at nyttelasten øges fra 3,3 m 3 til 3,9 m 3. Sikkerheden er på samme høje niveau. Dacia Dokker Van er udstyret med ABS med nødbremsesystem, 4 airbags, ESC (elektronisk stabilitetssystem) og har samtidig parkeringssensor bag*… Du kan kaste dig ud i de mest ambitiøse projekter!

Nyttig teknologi når du skal frem

Teknologien i Dacia Dokker Van giver dig uafhængighed og præstation under alle dine kørsler. Med multimediesystemet Media Nav Evolution er du altid tilsluttet og får vejledning, hvor som helst du bevæger dig. Bakkameraet* gør det lettere at manøvrere, især når dit udsyn bagud er begrænset af lasten. Hill Start Assist og fartpilot-fartbegrænser* giver værdifuld komfort og sikkerhed. Et gennemført udvalg af nyttige teknologier tilpasset dine erhvervsmæssige behov.

Udvalgte varianter af Dacia Dokker Van - Priser ekskl. moms og lev. omk. Inkl. afgift

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
Dokker Van 1.5 95HK dCi Essential - TEKNO (ekskl. moms) Diesel A plus | 19,6 Km/l | 135 g/km (CO2) 1.090 kr. 105.130 kr.
Dokker Van 1.5 95HK dCi Essential (ekskl. moms) Diesel A plus | 19,6 Km/l | 135 g/km (CO2) 1.090 kr. 105.430 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Dacia model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info