Dacia Sandero Van
  • Rummelig
  • God kørselskomfort
  • Lavt brændstofforbrug
  • Attraktive udstyrsvarianter
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
100-150

0-100 km/t(sek.)
10,4-13,8

Brændstof
Diesel | Benzin

Energiklasse

Km/l
15,6-20,0

Sandero – bil med stil

Lad dig forføre af Dacia Sanderos opdaterede design. Med det nye forkromede kølergitter og de store for- og baglygter, der er nydesignet, så der er plads til den nye Dacia-lyssignatur, får den et endnu mere dynamisk og moderne look. Du forføres fra første blik.

Sæt dig til rette, og nyd af den rummelige kabine: 5 dejlige pladser og et stort bagagerum. En kabine med en lang række funktionaliteter: nedfældeligt bagsæde, opbevaringsrum til hele familien... Vi har tænkt på alt for at forenkle din hverdag. Uanset om du kører alene eller sammen med andre, så har du her den ideelle bybil, der er parat til at følge dig hver eneste dag og give dig en optimal komfort.

Vov dig ud i off-road looket

Fra første blik viser Dacia Sandero Stepway tydeligt sin særegne karakter. En ny og mere markant forkromet kølergrill, nydesignede linjer med ændrede for- og baglygter, som indeholder Dacia-lyssignatur. På designsiden forstærker dens SUV-look endnu mere dens kraftfulde udtryk... Og på en måde, der kan ses!

Udvalgte varianter af Dacia Sandero Van - Ring for priser 72 11 21 09

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift
Dacia Sandero Essentiel TCe 90 Benzin A plus | 18,9 Km/l | 120 g/km (CO2) 540 kr.
Dacia Sandero Comfort TCe 90 Benzin A plus | 18,9 Km/l | 120 g/km (CO2) 540 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Renault model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info