Dacia Duster Streetway - Krogsgaard Biler
Kontakt Krogsgaard
Image

DACIA DUSTER FRA 164.990 KR. og
MÅNEDLIGE YDELSE FRA 1.998 KR. UDEN UDBETALING

Image
Vidste du at Duster var den 2. mest solgte retail bil i Europa i 2019? Så mange mennesker kan umuligt tage fejl

STREETWAY
fra 164.990 kr.

Udstyr

 • 12V-stik for og bag
 • 5 sæder
 • 16" stålfælge 215/65 R16 "Design"
 • ABS + bremsekraftforstærker + nødbremseassistent (EBA)
 • Airbag i førersæde og airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering
 • ECO-funktion
 • Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg
 • ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin)
 • Hill Start Assist
 • Cruise control
 • Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth® og ratbetjening)
 • Manuel aircondition
 • Varme i forsæder

Motorer

 •  1.0 TCe 100 4x2
Image

Finansiering uden ejendomsforbehold via Dacia Finance (Santander Consumer Bank filial af Santander Consumer Bank AS, Norge) af Duster SUV Streetway TCe 100 4x2, kontantpris inkl. Leveringsomk. 164.990 kr. MÅNEDLIG YDELSE 1.998 KR. UDBETALING 0 KR. LØBETID 108 MÅNEDER. SAML. KREDITBELØB 164.990 KR. VARIABEL DEBITORRENTE 3,95%. SAML. KREDITOMK. 52.192 KR. SAML. TILBAGEBETALING 217.184 KR. ÅOP 6,51. Betaling via betalingsservice (ikke inkl.). Fortrydelsesret 14 dage. Der tages forbehold for positiv kreditvurdering. Kampagnen gælder fra den 1. September til og med 31. oktober 2020.

Dacia Duster

Flottere, mere robust, mere Duster end nogensinde!
Dacia Duster har det som kræves, uanset om du elsker at suse afsted på nylagt, støjsvag asfalt eller hellere begiver dig ud på ujævne skovveje.
Med sin markante frihøjde (210 mm), sit robuste chassis og firhjulstræk (ekstraudstyr), sidder du bag rattet i en tryg og sikker SUV. Uendelige muligheder venter. Sig farvel til de triste veje du har kørt på tusind gange før. Prøv at forlade de kendte veje og giv dig ud på nye eventyr.

Dacia Duster giver dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør at du kan indrette din bil så den passer præcis til dine behov og interesser. Og Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den Dacia Duster findes i både en 4×2- og en 4×4-udgave.

Image
Med Dacia Duster får du en moderne og robust bil som med garanti tiltrækker sig opmærksomhed. Dacia Duster er udstyret med pålidelig og velafprøvet teknik fra Renault. Med den attraktive pris er dette en crossover, der er værd at interessere sig for. Vælger du en Dacia Duster behøver du ikke at bruge alle dine penge på din bil. Pengene du sparer kan du bruge på den rejse du drømmer om, eller lave nogle aktiviteter som du ellers ikke har kunnet gøre.
Image

Robust crossover i flot design

Dacia Duster er en rigtig terrængående bil og den passer også fint ind i bybilledet. Den tydeligt markerede kølergrill, lyssignaturen og det flotte design tiltrækker sig opmærksomhed. Hver eneste detalje – fra de langsgående tag rails til 16- eller 17-tommer fælgene – afslører at dette er en bil, der er bygget til eventyr.
Image

Anvendelig og gennemprøvet teknik

Firehjulstrukne biler har længe været forbeholdt et fåtal – men nu har alle mulighed for at nyde Dacia Duster! Elektrisk servostyring letter kørslen, advarsel om biler i den blinde vinkel giver tryggere kørsel og front-, side- og bakkameraerne er et uundværligt hjælpemiddel ved udfordrende parkeringer eller når du kører i terræn.

Dacia finder du her

Krogsgaard Ballerup

Krogsgaard-Jensen A/S
Energivej 12
2750 Ballerup

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.