Erhverv - Krogsgaard Biler
Kontakt Krogsgaard
Image

Vi har altid det bedste tilbud på en erhvervsbilsløsning

Vi forhandler Toyota, Renault, Dacia Fiat Professional og Mazda, så vi er klar med et af branchens bedste udvalg til dig. 
Vi skræddersyer en løsning der passer dig så alt inkl. finansiering, specialindretning og bildekorationer matcher dine behov, samt giver din virksomhed sikker drift og lave omkostninger. Kontakt os, og lad os give dig et bud på en løsning til din virksomhed.

Image

Vores biler og løsninger er målrettet til din forretning

Fleet Management

Uanset om din virksomheden har mange eller få køretøjer, kan Fleet Management være en god løsning. En Fleet Management-aftale med Krogsgaard betyder, at vi løser alle de administrative opgaver i forbindelse med virksomhedens firmabiler, og vi sikrer en effektiv styring af bilflåden.

Service kontrakter

Der findes en servicekontrakt, der passer til ethvert behov og til din bil. Vælg din kontrakt, og kør med ro i sindet. Din kontrakt beskytter dig.

Når du køber ny bil, ønsker du at gøre livet mere enkelt, bekvemt og trygt. Vi kan hjælpe dig med at opnå dette via vores servicekontrakt, som giver dig overskud til at tænke på alt andet.
Image
Image
Image

Vores finansieringsløsninger - Lån og leasing

som erhvervsvirksomhed kan man finansiere sine biler via Krogsgaard Finans. Vi skal nok finde en løsning, der passer dig og din virksomheden.

En attraktiv finansieringsmulighed til dig som ønsker at eje din bil.

Du kan vælge et billån, hvor du selv bestemmer din udbetaling (dog min. 20%). Eller du kan vælge et lån uden udbetaling.

Kort sagt – mulighederne er mange, hvad enten bilen er ny eller brugt, om du ønsker en variable rente eller fast rente er underordnet. Fordelen ved et billån igennem Krogsgaard Finans er, at din virksomhed ejer bilen.

Finansiel leasing

Ønsker virksomheden at undgå at binde likviditet, og i stedet få finansieret 80-100 % af omkostningerne til bilparken og samtidig spare momsudlæg på anskaffelsessummen, så er finansiel leasing den rigtige finansieringsløsning for jer.

Samtidig med, at i får den fulde brugsret som ved køb, opnår i delvist fradrag for moms af leasingydelserne på hvidpladebiler.

Ved finansiel leasing bærer virksomheden selv risikoen for restværdien dvs. køber det leasede tilbage til restværdi, når leasingperioden udløber, eller henviser til en anden køber.

Operationel leasing

Ønsker virksomheden at optimere sin bilpark uden at øge administrationen - og vil I samtidig gerne drage fordel af de ting, et professionelt leasingselskab kan tilbyde, så er operationel leasing noget for jer. Det er ikke kun i købssituationen, at operationel leasing er en fordel. Al dokumenthåndtering, service- og vedligeholdelse m.v. foregår kun ét sted - nemlig hos Krogsgaard. Det gør det lettere og mere overskueligt for jer i hverdagen og frigiver interne ressourcer i hele leasingperioden. Ved operationel leasing er der ingen risiko for værditab på bilen eller service- og vedligeholdelsesomkostninger.
Image
Image

Priser, specifikationer og brochurer på alle vores modeller

Firmabiler

Gulpladebiler

Varebiler

Læs mere om Taxi Hybrid fra Krogsgaard

Image
Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen, som i fremtiden skal være grønnere. Det er derfor oplagt for taxierne at køre i hybridbiler, som bekendt er bedre for miljøet og samtidigt, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.