TOPUDSTYRET CROSSOVER

HELT NY TIPO CROSS

FRA KUN 219.990 KR.

Nyt design, nye fuld-led lygter, øget frihøjde samt tech-pakke uden merpris med 10” touchskærm og trådløs smartphone opladning.

Læs mere om Tipo Cross Fiat Tipo Cross prisliste

HELT NY TIPO CROSS – TOPUDSTYRET CROSSOVER


Mød den helt nye Tipo Cross som med et stærkt design udståler styrke og stil. Skabt med øje for detaljen, fra det udvendige design med markante fuld-LED lygter foran og bagpå, til det lækre interiør i materialer af høj kvalitet.

Tipo Cross er yderst veludstyret. Ud over den lange række af standardudstyr får du oven i købet lige nu infotainmentpakke med 10” HD touchskærm og trådløs Apple Carplay/Android auto og trådløs mobilopladning med i prisen.

HØJ SIKKERHED

Sikkerhed er i top på Tipo Cross som er udstyret med masser sikkerheds- og assistentsystemer, som fx automatisk nødbremse op til 200 km/t, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse med fartbegrænser, træthedsovervågning, blind vinkelalarm, aut. langt lys ikke mindst adaptiv fartpilot. Med Tipo Cross er du absolut godt klædt på i trafikken.


Vi står klar til at hjælpe hos Krogsgaard, men selvfølgelig også online, på telefon eller videomøde hvis du skulle foretrække det.


Se mere om bilen og book en prøvetur eller bestil et tilbud her.