Danske priser på ny Fiat Panda

Den nye Fiat Panda har mild-hybridmotorer i alle varianter. Den nye basismodel er Panda City Life, der kommer med seks airbags, city-nødbremse og 7’’ touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto.

Fiat Panda har en rig historie, der rækker mere end 40 år tilbage i tiden. Lige fra start har den været praktisk og tilgængelig, og den har også taget flere tekniske spring gennem tiden – allerede i 1983 kom en udgave med 4x4, i 1990 kom den som elbil, i 1991 med mulighed for CVT-gearkasse og sidste år blev Fiat Panda den første minibil med mild-hybridmotor. Udviklingen forsætter med den nye og opdaterede udgave af bilen, hvor alle varianter kommer med en 3-cylindret mild-hybridmotor på 1,0-liter med 70 hk og 92 Nm, som går 18,2 km/l WLTP. Motoren har kædetræk, lever naturligvis op til Euro 6D-normen og er altid kombineret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket er unikt i klassen for minibiler. Som altid har den nye udgave af Panda fem døre, fem seler og en meget stor grad af rummelighed i forhold til bilens størrelse.

City Life med city-nødbremse og 7’’ touchskærm

Basisvarianten af den nye Panda er Panda City Life. Udvendigt har den tagræling, nye 15’’ fælge i poleret stål, sidelister, parkerings-sensor bagtil og en ny kofanger foran. Inde har den som standard bl.a. manuel aircondition, el-ruder foran, 6 airbags, city-nødbremse (op til 30 km/t.), en helt ny 7’’ radio med touchskærm og Apple Carplay samt Android Auto, ratbetjening af radio, splitbagsæde og fem seler. Prisen for Fiat Panda City Life starter ved 124.990 kr.

Knivskarp Panda Sport

Den nye Panda kommer også i en variant med et skarpt udtryk i form af den nye Panda Sport. Udover udstyret fra City Life kommer den som standard med bl.a. 16’’ alufælge, mørke baglygter, tonede ruder, røde bremsekalibre og indfarvede, elektriske sidespejle med varme. I kabinen er der bl.a. læderrat med røde syninger, mørkt interiør og klimaanlæg. Fiat Panda Sport starter ved 134.990 kr.

City Cross med gennemført SUV-look

Cross er den friluftsglade udgave af City Life, der kommer med 2-farvede fælge og en front med et markant anderledes design, der også byder på LED-kørelys. Den er udstyret som en City Life, men har derudover også tågelygter, klimaanlæg og særlige sæder med bl.a. øko-dellæder og sølvfarvede syninger. Den samlede pakke giver Panda City Cross et gennemført SUV-look. Prisen starter ved 139.990 kr.

Topudstyret Panda Cross

Cross er den mest veludstyrede variant af den nye Fiat Panda. Den kommer udstyret som en City Cross, og har desuden tagræling og sidelister i sølvlook, læderrat, særlige sæder og instrumentbord (begge lavet med genbrugsmaterialer) og højdejustérbart førersæde. Prisen starter ved 144.990 kr.

Flere nyheder