Fiat Doblò Cargo
  • Mere funktionel
  • Bedre præstationer
  • Mere værdi
  • Større produktivitet
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
95-120

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
15,0

Den nye Doblo model er yderst professionel

Den har større produktivitet, bedre præstationer samt et funktionelt arbejdsmiljø. Der er kommet en masse nye funktioner, blandt mange af dem er: nye forlygter, ny motorhjelm, skærme, forstærket kofanger foran, ny kølergrill og nye baglygteenheder.

Køreoplevelsen og de praktiske egenskaber er også forbedret indvendigt. Derfor bliver alle aspekter af din køreoplevelse forbedret. Oveni hatten, har Doblo alt den plads du kan ønske dig. Samlet i bilen er der helt op til 10 opbevaringsrum, hvoraf nogle befinder sig i instrumentpanelet og dørpanelerne. På den måde har du masser af opbevaringsplads til alle slags genstande. Varerummet har en længde fra 1,8 m til 3 m – med forreste passagersæde slået ned. Volumen kan variere fra 3,4 m3 til 3,8 m3 og en nyttelast fra 750 kg til 1.005 kg. Fiat Doblo Cargo tilbyder altså en varebil der både kan rumme tunge samt lange og brede genstande. Den er designet til at optimere pladsen, således du har et hav af muligheder for transportering og opbevaring. Den er derfor den bedste arbejdspartner du kan få, da den er funktionel i enhver situation.

Doblo Cargo modellen

Den kan fås i flere varianter, hvoraf en af dem er med en kabine med tre sæder som ekstraudstyr. Effektiviteten er altså blevet øget samtidig med at pladsen kan udnyttes optimalt. Begge passagersæder kan klappes ned. Sædet i midten kan på den måde både bruges som praktisk dokumentholder eller armlæn. Der er store opbevaringsrum under sæderne og to 12V stikdåser i midten af bilen. Håndtagene på varebilen er designet specielt til at optimere og gøre det let for dig at komme til. Der er både indvendige håndtag der er let tilgængelige, samt forstærkede og optimerede håndtag udvendigt. Det er derfor både let for dig at af -og på læsse din Doblo, men også komfortabelt. Læssehøjden er ovenikøbet også kun 545 mm fra jorden.

Køreoplevelsen er også helt ny i Doblo Cargo modellen. Alle detaljer og funktioner er lavet specielt til at give dig den mest komfortable og afslappende køreoplevelse. Der er nyt ergonomisk rat der kan justeres, høj siddeposition med bedre udsyn. Det er altså en fornøjelse at være på arbejde sammen med Fiat Doblo Cargo, der er designet til at gøre din hverdag lettere.

Udvalgte varianter af Fiat Doblò - Ring for priser 72 11 21 07

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift
DOBLÒ CARGO L1H1 1.6 MJT 120 hk Diesel B | 15 Km/l | 159 g/km (CO2) 2.490 kr.
DOBLÒ CARGO L2H1 1.6 MJT 120 hk Diesel B | 15 Km/l | 170 g/km (CO2) 2.920 kr.
DOBLÒ CARGO L2H2 1.6 MJT 120 hk Diesel B | 15 Km/l | 174 g/km (CO2) 2.920 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Fiat model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info