Fiat Ducato
  • Varerumsvolumen optil 17m3
  • Nyttelast optil 2.2 tons
  • Over 2000 tilgængelige versioner
  • En motor til enhver mission
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
140-180

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
8,4-15,9

Ducato – Mere end blot arbejde

Verden omkring os formes dag for dag af personer, der ikke er bange for at få beskidte hænder, dem, der følger traditionen og inspirerer til innovation. Fiat Professional & Ducato er udformet og skabt med disse mennesker i tankerne. Den type mennesker der gør tingene på den rigtige måde første gang, og ønsker en varevogn, der hjælper med at få arbejdet gjort endnu mere effektivt.

Det handler om den rigtige kombination

Med over 10.000 forskellige kombinationer og versioner af Ducato, er den rigtige varevogn tættere på, end du tror, og det er ikke den eneste grund til, at det er det rigtige match. Ducato er perfekt til enhver håndværker eller virksomhed uanset størrelse, da den er blevet lavet med ét formål i tankerne: at hjælp dig med at udføre dit job endnu mere effektivt. Denne alsidighed er den drivende kraft bag ethvert arbejde og ingen ved det bedre end Fiat Professional, der har skabt en række varevogne, som er komfortable og i stand til at tilpasse sig til alle de udfordringer en verden i konstant udvikling har at byde på. Ducato 2020 har al den plads, alle de konfigurationer og al den effektivitet du har brug for og tilbyder dig den varevogn, du skal bruge på vejen til succes.

Udvalgte varianter af Fiat Ducato - Ring for priser 72 11 21 07

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift
DUCATO KASSEVOGN PRO+ L2H1 2.2 MJT 140 hk Diesel D | 8,4 Km/l | 0 g/km (CO2) 0 kr.
DUCATO KASSEVOGN PRO+ L2H1 2.2 MJT 160 hk Diesel D | 8,4 Km/l | 0 g/km (CO2) 0 kr.
DUCATO KASSEVOGN PRO+ L2H2 2.2 MJT 140 hk Diesel D | 8,4 Km/l | 0 g/km (CO2) 0 kr.
DUCATO KASSEVOGN PRO+ L3H2 2.2 MJT 160 hk Diesel D | 8,4 Km/l | 0 g/km (CO2) 0 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Fiat model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info