Fiat Fiorino
  • Fri bevægelighed
  • Slap af, du er på arbejde
  • Den tænker stort
  • Med fuld sikkerhed
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
80

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
19,0

Fiorino – Tag derhen, hvor andre ikke kan komme

Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne bil. Fiorino er designet til at være let at manøvrere i tæt bytrafik, så du kan nå ud til steder, hvor du aldrig har kunnet komme før. Den er dynamisk og kører som en rigtig bybil, og den er lige så komfortabel på landevejene som i bytrafikken – ligesom en personbil.

Fiorino gør det let at arbejde i byen igen.

 

Giver dig fri bevægelighed

Det ser lyst ud for dem, der bruger bilen i deres arbejde: her kommer Fiorino ind i billedet. Den lille varebil, som intet job er for stort til. Det er kun dig selv, der sætter grænserne. Fiorino er let at køre, let at parkere og så er den let at læsse af og på. Den klarer både de store veje og de smalle gader i centrum. Så den er den eneste varebil, der kan fragte dig derhen, hvor andre varebiler må give op.

Fiorino får dig frem overalt.

Udvalgte varianter af Fiat Fiorino - Ring for priser 72 11 21 07

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift
FIORINO Cargo Base 136 MJT 95 hk Diesel B | 19 Km/l | 139 g/km (CO2) 2.000 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Fiat model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info