Fiat Talento
  • Talento kan alt
  • Succes kommer i mange former
  • Tag dit kontor med overalt
  • Hjælper dig med at effektivisere
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
95-145

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel | Benzin

Energiklasse

Km/l
12,9-16,4

Talento – Succes kommer i mange former

Alsidighed er nøglen til en vellykket virksomhed. Uanset om det er passagerer eller gods, så er Talento designet til at transportere så effektivt som muligt, uden at gå på kompromis med bilens kompakthed – Talento, perfekt til bykørsel. Fleksibel og mulig at tilpasse. Du kan nemt læsse store genstande gennem side-og bagdøre. Med en NYTTELAST PÅ OP TIL 1,2 TONS, plads til op tre Europa paller og evnen til at

transportere lange genstande. Ved hjælp af den smarte CARGO PLUS funktion (En lastluge under passagersædet) kan du laste genstande OP TIL 4,15 METER. Talento har lige og kvadratiske former, som understreger dens rummelige indretning og store lasteevne OP TIL 8,6 M3. Varebilens store alsidighed giver dig mulighed for at vælge den perfekte kombination for din virksomhed. Vælg mellem TO HØJDER og TO LÆNGDER MED TO AKSELAFSTANDE..

Tag dit kontor med overalt

Talento er indrettet som det perfekte kontor til dig. En omhyggelig gennemtænkt kombination af komfort og funktionalitet, der gør alle dagens arbejdstimer behagelige og effektive. De geniale løsninger er mange og alle bidrager til at dette skal være din fremtidige arbejdsplads. DET INNOVATIVE MIDTERSÆDE FORAN, DER KAN FOLDES NED OG TRANSFORMERES TIL ET BORD er kun en af alle disse løsninger. En anden er det komplette Media Center med 7" TOUCHSKÆRM MED NAVIGATION, som

fås som ekstraudstyr. Du kan skræddersy Talento efter dit behov, så kørslen bliver bemærkelsesværdigt komfortabel. Det kan bl.a. ske med et let justerbart ergonomisk førersæde med lændestøtte og ViewPlus Mirror (Bakkamera i bakspejlet).

Udvalgte varianter af Fiat Talento - NYE PRISER PÅ VEJ

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Fiat model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info