Privatlivspolitik - Krogsgaard Biler
70 10 21 10

Privatlivspolitik for Krogsgaard-Jensen A/S

Version 1.2 sidst opdateret 7/3 2018.

1. INDLEDNING

Denne politik beskriver, hvordan vi anvender og beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler, der gælder for brug af de persondata, som de har adgang til som led i deres arbejde. Denne politik supplerer vores andre politikker om it-sikkerhed, internet og e-mail o.l.

Denne politik har til formål at opfylde kravene i Persondataforordningen, herunder særligt art. 13

Thomas Lyderik Jensen er ansvarlig for opdatering og kontrol af politikken.

Hvor der i politikken henvises til lovartikler refererer dette til Persondataforordningen, og hvor der er tale om paragraf-henvisninger, sker dette til Persondataloven.
2. GENEREL BEHANDLING AF PERSONDATA
Hos Krogsgaard-Jensen A/S (herefter betegnet KJ) og koncernforbundne selskaber, jf. nedenfor overholder vi persondatalovgivningen. Ifølge loven skal vi oplyse dig om, hvordan vi behandler dine oplysninger fx i forbindelse med at du køber eller sælger en bil, indgår en leasingaftale eller en aftale om servicering eller værkstedsbesøg eller ønsker at modtage vores markedsføringsmateriale med information om vores egne og vores samarbejdspartneres produkter, services og gode tilbud.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af personoplysninger.
3. DATAANSVARLIG
4. FORMÅL OG TYPER AF OPLYSNINGER
5. AUTOMATISEREDE, INDIVIDUELLE BESLUTNINGER (PROFILERING)
6. JURIDISK GRUNDLAG FOR BEHANDLINGEN
7. KILDER
8. INDSAMLINGEN ER FRIVILLIG ELLER OBLIGATORISK
9. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL DATABEHANDLERE ELLER SOM DATABEHANDLER
10. VIDEREGIVELSE INDENFOR FORHANDLER-KONCERNEN
KJ har ingen koncernforbundne selskaber at videregive personoplysninger til.
11. VIDEREGIVELSE AF PERSONOPSLYSNINGER TIL TREDJEPART
12. OPBEVARINGSPERIODE
13. SAMTYKKE
14. COOKIES
15. DINE RETTIGHEDER
16. VERSION OG OPDATERING

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.