Mazda MX-30 premiere - Krogsgaard Biler
Kontakt Krogsgaard
Image
Den nye Mazda MX-30 er designet til at imødekomme de daglige behov hos aktive familier eller enkeltpersoner. Et moderne og stilfuldt ydre med et rummeligt interiør, der ikke kun tilbyder gode køreegenskaber, men også den rækkevidde og alsidighed, du har brug for i dagligdagen.

MØD DEN HELT NYE ELEKTRISKE MAZDA MX-30

KOM OG OPLEV DEN HELT NYE, HELT ELEKTRISKE MAZDA HOS KROGSGAARD

BOOK EN TID I EN AF VORES MAZDA-AFDELINGER IMELLEM DATOERNE 30. SEPTEMBER TIL 2. OKTOBER.

VÆLG AFDELING NEDENFOR

Image

KODO-DESIGNETS NYE ANSIGT
ELEGANT YDRE

Håndlavet skønhed. Vores Kodo-tilgang begynder med mennesker, der designer med folk som dig i tankerne. Resultatet er den nye Mazda MX-30: rene linjer, minimalistiske kurver, en moderne bil, der kan bringe dig og dine passagerer komfortabelt gennem dagen. Og lader dig ankomme stilfuldt – når freestyle-dørene åbnes, skaber det opmærksomhed.

ELBILTEKNOLOGI GENTÆNKT

ESSENSEN AF MAZDA. ELEKTRIFICERET.
INTUITIVE KØREEGENSKABER

Letvægtsbatteriet i den nye Mazda MX-30 er konstrueret til at imødekomme dine daglige behov, samtidig med at dets miljøpåvirkning minimeres. Når du er klar til at starte, kan du se frem til intuitive køreegenskaber og en tillidsvækkende køreoplevelse, der stimulerer dine sanser og løfter dit humør.
Image

UDFORSK DET VELFORMEDE INTERIØR

Image

KOMFORT PÅ FARTEN
DU FØLER DIG HJEMME

Interiøret i den nye Mazda MX-30 er et sted, hvor man oplever fællesskab. Uanset om du kører alene eller med passagerer, giver de skræddersyede materialer i høj kvalitet og det rummelige design ideelle omgivelser, hvor man kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

OPDAG DEN NYE MYMAZDA-OPLEVELSE
ALTID I FORBINDELSE

Som ejer af en Mazda MX-30 vil du være blandt de første til at få gavn af vores nye tilsluttede tjenester. For vores første elbil er dette først og fremmest oplysninger om rækkevidde, opladningsniveau og resterende opladningstid. Men også funktioner såsom lokalisering af køretøjet og ladestationer samt fjernbetjening af airconditionanlægget.
Image
Image
Image
Image

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.