AT­TRAK­TIV PRI­VAT­LEA­SING

Mazda CX-60 Exclusive-Line fra 6.395 kr./måned
Førstegangsydelse 14.995 kr.

MAZDA CX-60 Exclusive-Line

Ydelse/md.:  6.395 kr.
1. gangsydelse:  14.995 kr.
Betaling i alt 36 mdr.:  245.815 kr.
Km/år:  15.000
Løbetid:  36 mdr.

Ekstra 5.000 km / år:  200 kr. / md.

Privatleasingen kan indeholde dækaftale med/uden vinterdæk og erstatningsbil ved service. Spørg efter priser i vores salgsafdeling.


SKABT I JAPAN

Den nye Mazda CX-60, som er skabt af vores mesterdesignere i Japan, repræsenterer alt, hvad vi har indbygget i vores DNA gennem de sidste 100 år. Den kraftfulde nye arkitektur byder på firehjulstræk for en hidtil uset sportslighed sammen med en lang række nye teknologier med fokus på føreren. Oplev den raffinerede elegance, der afspejler vores unikke japanske arv, i dette online showroom.

 


FØRST SOM PLUG-IN HYBRID

Den nye Mazda CX-60 kommer først på markedet som plug-in hybrid. Den har det hele, hvad angår kraft, rækkevidde og brændstoføkonomi. Udover den ro i sindet, du får ved at køre delvist elektrisk, får du også tryghed i forvisningen om, at batteriet leveres med 8 års garanti.

 

 


EN ENESTÅENDE KØREROPLEVELSE

Hos Mazda betyder Jinba Ittai samhørighed mellem fører og bil. Når du sidder i bilen, føles det straks behageligt, nærmest som om den er en forlængelse af din krop. Det er en unik køreoplevelse, der er både intuitiv og forfriskende. Den nye Mazda CX-60 løfter Jinba Ittai op på et nyt niveau. Som programleder Yoshiyuki Wada udtrykker det: "Det er en bil, du vil ønske at køre for evigt."

 

Det er altid nemt at komme i kontakt med os
Vælg hvilken kontakt form der passer dig bedst eller ring 72 11 21 08 til din nærmeste Mazda afdeling

 

 

Priserne gælder ved indregistrering fra Januar 2023 og er inklusiv mobilitetsservice.