Mazda 3 Sedan
  • FORFØRENDE OG SPORTY
  • PRISBELØNNET DESIGNSPROG
  • GODE KØREEGENSKABER
  • FÅS SOM HATCHBACK & SEDAN
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Sedan

HK
116-180

0-100 km/t(sek.)
8,2-10,3

Brændstof
Benzin | Diesel

Energiklasse

Km/l
15,4-19,6

Mazda3 – Ånden fra Hiroshima

Må vi præsentere Mazda3. Design med et stærkt udtryk. Denne markante hatchback giver en følelse af vitalitet, hvor bevægelsen gøres til en kunstart. Hver eneste formfuldendte kurve og hver vinkel på overfladen afspejler lyset på en måde, der fanger din opmærksomhed.

Inde i bilen byder et lokkende miljø velkommen med raffinerede detaljer og gennemtænkte funktioner. Intet er overset eller overladt til tilfældighederne. En helt intuitiv oplevelse venter dig. Hver eneste detalje er designet med menneskehænder og udformet med tanke på dig. Gennem designeren intuitive tilgang opnås en komplet samhørighed med Mazda3, som bidrager til en køreoplevelse, der er ubesværet og engagerende. Resultatet af design og konstruktion, der rammer en følelse.

Problemfri forbindelse

Din inspiration. Dit sted. Din kommandostation. Sådan er kabinen i Mazda3, hvor føreren er i centrum, og alt er indenfor bekvem rækkevidde, så du kan holde fokus på vejen forude. Et intuitivt instrumentpanel med instrumenter og betjeningselementer lige i dit synsfelt minimerer distraktionerne. Midterkonsollen og HMI Commander-styringen er placeret, så komforten for håndled og underarm er optimal. Mazda infotainment-systemet er blevet forbedret med Apple CarPlayTM-integration til din telefon. Designet sikrer, at kommunikationen mellem dig og din bil bliver helt naturlig.

Mazda 3 Sedan kampagner

Udvalgte varianter af Mazda3 sedan - Fås også i hatchback-udgave. Se prisliste

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
SENSE - 2.0 150 hk M hybrid sedan Hybrid A plus | 18,5 Km/l | 123 g/km (CO2) 540 kr. 245.000 kr.
SKY - 2.0 150 hk aut. M hybrid sedan Hybrid A | 16,4 Km/l | 139 g/km (CO2) 890 kr. 290.000 kr.
SKY - 2.0 186 hk M hybrid sedan Hybrid A plus | 19,6 Km/l | 117 g/km (CO2) 540 kr. 300.000 kr.
COSMO - 2.0 180 hk aut. M hybrid sedan Hybrid A | 16,9 Km/l | 134 g/km (CO2) 580 kr. 350.000 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info