Mazda 6 Stationcar
  • ELEGANT FAMILIEBIL
  • FLOT DESIGN
  • FREMRAGENDE KOMFORT
  • AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Stationcar

HK
150-184

0-100 km/t(sek.)
9,2-10,7

Brændstof
Benzin | Diesel

Energiklasse

Km/l
13,9-18,9

Mazda6 – Komfortabel køreglæde

Den nye Mazda6 Stationcar er en flot og elegant universalbil, der kan klare enhver situation og hurtigt tilpasser sig din aktive og krævende livsstil. Det indarbejdedeKODO: Soul of Motion-design, næste generations teknologi og et nyt, luksuriøst interiør gør denne stationcar så rummelig og fleksibel, at den let kan håndtere dine mange forskellige behov. Weekendture og rejser væk med familie og venner bliver en behagelig oplevelse fuld af køreglæde, især med de ventilerede forsæder. Det blændende design har fået et mere modent udtryk, som stråler af liv i vores nye signaturfarver Soul Red Crystal og Machine Gray Metallic. 

Raffineret på et højere niveau

Mazda6 Stationcar klarer enhver udfordring med lethed. Vi har designet vores mest avancerede Skyactiv Technology for at udbygge din Jinba Ittai-samhørighed med bilen til nye spændende niveauer. Den nye motorteknologi reagerer hurtigere på hvert eneste vink fra dig, gør styringen til en leg og leverer den hidtil mest raffinerede og komfortable kørsel.

Hvert eneste element i den nye Mazda6 Stationcar er designet og nøje fremstillet til at give både fører og passagerer den bedste mulige komfort. De valgte materialer som f.eks. indtræk med satin-krom-look og japansk Sen-træ* er anvendt til dørene for at fremhæve den indbydende og luksuriøse fornemmelse.

Udvalgte varianter af Mazda6 Stationcar - Ring for priser 72 11 21 08

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift
STATIONCAR PREMIUM - 2.0 165 hk automatisk Benzin B | 13,9 Km/l | 164 g/km (CO2) 1.230 kr.
STATIONCAR OPTIMUM - 2.0 165 hk automatisk Benzin B | 13,9 Km/l | 163 g/km (CO2) 1.230 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info