Mazda MX-30
  • HELT ELEKTRISKE MAZDA
  • FREMTID ER LANDET
  • ENESTÅENDE KØREOPLEVELSE
  • BYGGET TIL DINE BEHOV
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
SUV

HK
145

0-100 km/t(sek.)
9,7

Brændstof
El

Energiklasse

Rækkevidde
320

Mazda MX-30 – En elbil som kun Mazda kan lave den

Med det hurtigt voksende antal ladestationer over hele Europa bliver det mere og mere tydeligt, at vi ikke bare skal tale om elektriske biler som noget fremtidigt, men som noget, der allerede er aktuelt. Med Mazda MX-30 har vi skabt en helt ny elbil-oplevelse. Med bilens unikke design både indvendigt og udvendigt samt den stærke køredynamik kan du hver eneste gang føle den køreglæde, som Mazda er berømt for. Det er årsagen til navnet, da Mazda også tidligere har brugt MX-navnet til biler, der er designet og konstrueret til at udfordre konventionerne i bilindustrien.

Den elektrisk fremtid er landet

Velkommen til den nye Mazda MX-30. Vores første elektriske bil, som ikke bare er konstrueret til at transportere dig, men til at bevæge og røre dig. Den nye Mazda MX-30 er en unik crossover, designet i overensstemmelse med vores filosofi, der sætter mennesket i centrum og fuldt ud udnytter fordelene ved den eldrevne teknologi. Det raffinerede Kodo-design kan ses i alle detaljer og funktioner, såsom freestyle-dørene og den svævende midterkonsol, mens de avancerede tilslutningsmuligheder og gennemtænkte sikkerhedsfunktioner skaber ro i sindet og ekstra tillid. Resultatet er en ren og intuitiv køreoplevelse, der stimulerer dine sanser og løfter dit humør hvert eneste sekund, du sidder bag rattet.

Mazda MX-30 kampagner

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info