SKABT I JAPAN: EN PLUG-IN HYBRID SOM INGEN ANDEN

MAZDA MX-30 R-EV

EN ELEK­TRISK KØ­RE­OP­LE­VEL­SE HELE VEJ­EN

Den smukt designede Mazda MX-30 R-EV, der er fremstillet i Japan, er en plug-in hybridbil som ingen anden. Den drives frem udelukkende af sin elmotor, så du får en uafbrudt elektrisk oplevelse med Mazdas unikke køreegenskaber. Dæk dine daglige behov helt elektrisk og tag på lange ture uden behov for at finde opladningspunkter undervejs.


UNIKT JAPANSK DESIGN

Med sin egen "Moderne med mennesket i centrum"-fortolkning af vores Kodo-designfilosofi skiller Mazda MX-30 R-EV sig ud fra mængden og imødekommer den moderne bilists behov. Omhyggeligt udviklede proportioner og spændende elementer bringer denne bil til live, såsom freestyle-døre og et førercentreret cockpit. Resultatet er en enestående crossover fremstillet i Japan.


ROTATIONMOTOR FORLÆNGER DEN ELEKTRISKE OPLEVELSE

Rotationsmotoren, som er blevet raffineret af Mazda gennem de sidste 50 år, er den ideelle benzindrevne motor til at oplade et elektrisk køretøj, der udelukkende drives af en elmotor. Den kombinerer fordelene ved at være let, næsten vibrationsfri, og da den ikke driver hjulene direkte, kan den altid køre i det ideelle belastningsområde for optimal effektivitet.

MAZDA MX-30 R-EV EDITION R

MØD EDITION R

"Edition R" fejrer rotationsmotorens tilbagekomst. Mazda var de første i verden, der med succes kommercialiserede en rotationsmotor med to rotorer. Den repræsenterer vores banebrydende tankegang og har en særlig plads i vores historie. Med denne specialudgave hylder vi en legendarisk Mazda-motor, der vandt 24 timers Le Mans i 1991.

EKS­KLU­SI­VE DE­TAL­JER I "EDI­TION R"

Mazda MX-30 R-EV Edition R tilføjer stilfulde detaljer, der giver ejerne en følelse af stolthed over at eje et køretøj udstyret med en roterende motor. De eksklusive detaljer er blandt andet orange designelementer i kabinen. MX-30 Edition R byder også på et multitonet ydre i sort og Maroon Rouge samt et omfattende standardudstyr.
HOVEDSTØTTER MED PRÆGNING

Hovedstøtterne på de veganske lædersæder er præget med et billede af Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV-emblemet og Edition R-logoet, der hylder den ikoniske form, som rotationsmotorens rotorer har.


ORANGE ELEMENTER I KABINEN

De stilfulde gulvmåtter har orange syninger og orange mærker, der repræsenterer den energi, der genereres af rotationsmotoren. De forreste gulvmåtter har et ekstra forkromet mærke med Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV-logoet.


UNIK NØGLE

Nøglen til Edition R hylder også rotationsmotoren med Edition R-logoet og særligt formgivne sider med en skinnende finish.

 


EN NY KATEGORI AF ELEKTRISK KØRETØJ

SE PLUG-IN HYBRIDEN, DER ALTID KØRER PÅ EL.

Mazda MX-30 R-EV er en plug-in hybridbil (PHEV) som ingen anden. Ligesom i en helelektrisk bil (BEV) drives hjulene udelukkende af en elektrisk motor. Men i modsætning til andre biler af typen PHEV driver benzinmotoren ikke hjulene direkte, men fungerer som en generator, der oplader batteriet. Det betyder, at du kan nyde uafbrudt kørsel på el, uanset hvor du skal hen.
FREMRAGENDE KØREDYNAMIKALTID ELEKTRISK DRIFT

I modsætning til andre biler af typen PHEV, hvor forbrændingsmotoren driver hjulene, drives hjulene på en Mazda MX-30 R-EV altid af elmotoren, hvilket betyder, at du hele tiden bevarer den fantastiske EV-køreoplevelse på enhver tur.EMISSIONSFRI DAGLIG KØRSEL

Den fuldelektriske rækkevidde på 85 km dækker rigeligt det gennemsnitlige daglige kørselsbehov.LÆNGERE TURE, IKKE NOGET PROBLEM

Introduktionen af vores unikke, lette rotationsmotor, der bruges som en indbygget generator til at genoplade batteriet, betyder, at rækkevidden kan komme op på over 600 km*.

*Baseret på foreløbige tal fra Mazda.

Flere nyheder