Mazda2 - privatleasing - Krogsgaard Biler
70 10 21 10
mazda_niseko_privatleasing_1280x704.jpg

MAZDA2 NISEKO 1.5 90 HK

Mazda2 er et bevis på, at de bedste ting af og til kommer i små pakker. Med sin sprudlende energi, karakter og vitalitet giver dens iøjnefaldende "KODO – Soul of Motion"- design bilen en enestående fremtoning, som får folk til at vende sig om på gaden. God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen – Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau, hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.  

MAZDA2 FRA 2.395 KR./MD.
FØRSTEGANGSYDELSE 4.995 kr.
LØBETID 36 mdr.
KM I PERIODEN 30.000
SAMLET PRIS I PERIODEN 91.815 kr.

MAZDA2 NISEKO 1.5 90 HK privatleasing: Totalpris i løbetiden: (36 mdr. x 2.395 kr. + førstegangsydelse 4.995 kr.) = 91.815 kr. inkl. service, vejhjælp og førstegangsydelse. Ydelsen er inkl. maks. 10.000 km/år. 36 mdr. løbetid, moms, serviceaftale, vejhjælp, etablerings- og leveringsomk. Ydelsen er ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Den viste biler er med ekstraudstyr.

UDSTYRSLISTE:

Automatisk nødbremse • Vejstribealarm • Parkeringssensorer bag • 7” touch screen  • Bluetooth® og USB-tilslutning • Fartpilot • Aircondition • 15” aluminiumsfælge • DAB-radio • El-ruder for og bag • og meget mere!
Ud fra vores dybe forståelse af menneskers egenskaber og adfærd har vi designet en rummelig kabine, der er lige så komfortabel for føreren som for passagererne.
Nyd den ultimative komfort i grebet og de ergonomiske betjeningsknapper på det mere markante og stilfulde rat.
Køreglæden er endnu større med den tillid, du kan føle, fordi Mazdas i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologier sørger for din tryghed
Systemet til genkendelse af vejskilte registrerer automatisk hastighedsgrænser og skilte med ‘Stop’ og ‘Indkørsel forbudt’ og viser dem tydeligt, så du altid er opmærksom på dem.

DESIGN

Med sit flotte KODO-Soul of Motion-ydre, der afspejler bilens energiske personlighed, er Mazda2's elegant formede konturer og muskuløse fremtoning umulige at overse. Indvendigt er den stilfulde kabine designet med fokus på dig, så den føles som en forlængelse af din krop. Køreglæden begynder i det øjeblik, du kigger på din Mazda2.


TEKNIK

Med indbygget SKYACTIV TECHNOLOGY kombinerer Mazda2 de fleksible, kvikke og sjove køreegenskaber med kompromisløs brændstoføkonomi, der gør den perfekt til byens snævre gader eller de snoede landeveje. Vi har brugt vores mest avancerede SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS til at øge køreglæden med indføring af G-Vectoring Control og forbedring af affjedringen og styretøjet. Styringen er i sandhed knivskarp, vejgrebet er styrket og kørslen føles sportslig.

Mazda2

m2_350x139.jpg

Mazda finder du her

Krogsgaard Birkerød

Krogsgaard-Jensen A/S
Birkerød Kongevej 82-88
3460 Birkerød

T: 70 10 21 10

Kontakt os her

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.