Mazda2 - Privatleasing - Krogsgaard Biler
Kontakt Krogsgaard
mazda2-nyt-topbillede.jpg

MAZDA2 SKY 1.5 90 HK HYBRID

Mazda2 2020 er både smidig og stilfuld. Dens KODO – Soul of Motion designsprog har ført til en bil med et udtryk, der er legende let og alligevel elegant. Mazda2 2020 byder på mere end et sofistikeret udvendigt design. Den har også reducerede CO2-emissioner og forbedrede sikkerhedsfunktioner. Mazda2 2020 er en bil, der bevæger dig, også før du kører i den.

MAZDA2 FRA 2.495 KR./MD.
FØRSTEGANGSYDELSE 4.995 kr.
LØBETID 36 mdr.
KM I PERIODEN 30.000
SAMLET PRIS I PERIODEN 95.415 kr.

Ekstra 5.000 km./år (i alt 45.000 km) + 100 kr./md.

MAZDA2 SKY 1.5 90 HK privatleasing: Totalpris i løbetiden: (36 mdr. x 2.495 kr. + førstegangsydelse 4.995 kr.) = 95.415 kr. inkl. service, vejhjælp og førstegangsydelse. Ydelsen er inkl. maks. 10.000 km/år. 36 mdr. løbetid, moms, serviceaftale, vejhjælp, etablerings- og leveringsomk. Ydelsen er ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Den viste biler er med ekstraudstyr.

UDSTYRSLISTE:

Mazda M Hybrid teknologi • LED-forlygter nær og fjern • Aircondition • Apple CarPlay • Fartpilot med hastighedsbegrænser • Parkeringssensor bag • Sædevarme • Lane Keep Assist • 15" aluminiumsfælge • Aut. nødbremse med fodgænger genkendelse og meget mere...
Ud fra vores dybe forståelse af menneskers egenskaber og adfærd har vi designet en rummelig kabine, der er lige så komfortabel for føreren som for passagererne.
Nyd den ultimative komfort i grebet og de ergonomiske betjeningsknapper på det mere markante og stilfulde rat.
Køreglæden er endnu større med den tillid, du kan føle, fordi Mazdas i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologier sørger for din tryghed
Systemet til genkendelse af vejskilte registrerer automatisk hastighedsgrænser og skilte med ‘Stop’ og ‘Indkørsel forbudt’ og viser dem tydeligt, så du altid er opmærksom på dem.

DESIGN

Med sit flotte KODO-Soul of Motion-ydre, der afspejler bilens energiske personlighed, er Mazda2's elegant formede konturer og muskuløse fremtoning umulige at overse. Indvendigt er den stilfulde kabine designet med fokus på dig, så den føles som en forlængelse af din krop. Køreglæden begynder i det øjeblik, du kigger på din Mazda2.


TEKNIK

Med indbygget SKYACTIV TECHNOLOGY kombinerer Mazda2 de fleksible, kvikke og sjove køreegenskaber med kompromisløs brændstoføkonomi, der gør den perfekt til byens snævre gader eller de snoede landeveje. Vi har brugt vores mest avancerede SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS til at øge køreglæden med indføring af G-Vectoring Control og forbedring af affjedringen og styretøjet. Styringen er i sandhed knivskarp, vejgrebet er styrket og kørslen føles sportslig.

Mazda2

m2_350x139.jpg

Mazda finder du her

Krogsgaard Birkerød

Krogsgaard-Jensen A/S
Birkerød Kongevej 82-88
3460 Birkerød

T: 70 10 21 10

Kontakt os her

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.