Mazda6 premiere - Krogsgaard Biler
70 10 21 10
ny-mazda6-1400x684.jpg

Kom til Premiere på den nye Mazda6 hos Krogsgaard i weekenden
den 1. og 2. september fra 11-16.00

Den nye Mazda6 Stationcar er en flot og elegant universalbil, der kan klare enhver situation og hurtigt tilpasser sig din aktive og krævende livsstil.
Image

DESIGN

Når det handler om at gøre et godt førstehåndsindtryk tager Mazda6 Stationcar pusten fra dig. Bilen omfatter en helt ny grad af raffinement og modenhed med sit betagende KODO: Soul of Motion-design, der er skabt af vores dygtige håndværkere og designere.

Den stille kabine er formet omkring dig med materialer af fineste kvalitet. Vores enestående signaturfarver Soul Red Crystal og Machine Gray Metallic fanger fornemmelsen af bevægelse fra for til bag i bilens sensuelle kurver og bløde linjer.

Image

PRÆSTATIONER

Mazda6 Stationcar klarer enhver udfordring med lethed. Vi har designet vores mest avancerede SKYACTIV Technology for at udbygge din Jinba Ittai-samhørighed med bilen til nye spændende niveauer. Den nye motorteknologi reagerer hurtigere på hvert eneste vink fra dig, gør styringen til en leg og leverer den hidtil mest raffinerede og komfortable kørsel.
Image

INFOTAINMENT – MZD CONNECT

Den stærke følelse af at være forbundet med din Mazda6 Stationcar understreges af MZD Connect, vores intuitive infotainment-system. På den nye og større berøringsfølsomme og knivskarpe 8" HD-farveskærm eller Multimedia Commander kan du nemt skifte mellem din yndlingsmusik, online-radio og sms-beskeder*. Oplev sublim lyd fra Bose® Centerpoint® Surround Sound-systemet med 11 højttalere**.

* via kompatible mobilenheder ** udstyr afhænger af modelvariant.

Image

AVANCERET SIKKERHED

Vi tror på, at sikkerhed og præstationer skal gå hånd i hånd for at levere ægte køreglæde. Den nye Mazda6 Stationcar med bakkamera har nu fire kameraer og otte sensorer, herunder en skærm med 360°-visning til nem parkering, som alt sammen sørger for, at du og dine passagerer er trygge og komfortable.

Head-up-displayet vises i forruden, så du straks kan se oplysninger om kørslen uden at skulle fjerne øjnene fra vejen.

Se filmen - Præsentation af den nye Mazda6

NY Mazda6

mazda_6_prisliste.jpg

Mazda finder du her

Krogsgaard Birkerød

Krogsgaard-Jensen A/S
Birkerød Kongevej 82-88
3460 Birkerød

T: 70 10 21 10

Kontakt os her

Krogsgaard Gentofte

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.