Premiere Ny Dacia Duster - Krogsgaard Biler
70 10 21 10
nydaciaduster_450x1280_2.jpg

PREMIERE - NY DACIA DUSTER

Den nye Dacia Duster har det som kræves, uanset om du elsker at suse afsted på nylagt, støjsvag asfalt eller hellere begiver dig ud på ujævne skovveje.

Med sin markante frihøjde (210 mm), sit robuste chassis og firhjulstræk (ekstraudstyr), sidder du bag rattet i en tryg og sikker SUV. Uendelige muligheder venter. Sig farvel til de triste veje du har kørt på tusind gange før. Prøv at forlade de kendte veje og giv dig ud på nye eventyr.

Den nye Dacia Duster giver dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør at du kan indrette din bil så at den passer præcis til dine behov og interesser. Og den nye Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den nye Dacia Duster findes i både en 4x2- og en 4x4-udgave. Og ønsker du automatgear så findes dette også (til 4x2 diesel).

Med den nye Dacia Duster får du en moderne og robust bil som med garanti tiltrækker sig opmærksomhed. Den nye Dacia Duster er udstyret med pålidelig og velafprøvet teknik fra Renault. Med den attraktive pris er dette en crossover, der er værd at interessere sig for. Vælger du en ny Dacia Duster behøver du ikke at bruge alle dine penge på din bil. Pengene du sparer kan du bruge på den rejse du drømmer om, eller lave nogle aktiviteter som du ellers ikke har kunnet gøre.

duster-back.jpg

Ny Dacia Duster fra 139.990 kr.* eller 2.084 kr./md.**

NERGIKLASSE: A+ – C. Brændstoføkonomi fra 15,2 – 22,7 km/l, CO2-udledning fra 115-149 g/km. Prisen er vist ekskl. leveringsomkostninger på 3.980 kr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.
* Vejl. udsalgspris. Dacia Duster Access 1.5 dCi 90 hk 4x2.
** Kontantpris inklusiv leveringsomkostninger 143.970 kr. Månedlig ydelse 2.084 kr. Udbetaling 0 kr. Løbetid 96 måneder. Samlet kreditbeløb 143.970 kr. Variabel debitorrente 4,02%. Samlede kredit- omkostninger 41.242 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 185.212 kr. ÅOP 6,7%. Etableringsomkostninger samt månedligt kontogebyr er medtaget i alle beregninger. Forudsat køb af SAFE ydelsesforsikring som er indeholdt i beregningen samt betaling via betalingsservice. Fortrydelsesret 14 dage. Der tages forbehold for positiv kreditvurdering. Finansiering uden ejendomsforbehold via Dacia Finance (Santander Consumer Bank). Tilbud gælder for låneansøgninger modtaget i kampagneperioden 29/1-11/2 2018.
duster-robust-crossover.jpg

Robust crossover i flot design

Den nye Dacia Duster er en rigtig terrængående bil og den passer også fint ind i bybilledet. Den tydeligt markerede kølergrill, lyssignaturen og det flotte design tiltrækker sig opmærksomhed. Hver eneste detalje – fra de langsgående tag rails til 16- eller 17-tommer fælgene – afslører at dette er en bil, der er bygget til eventyr.
duster-technology.jpg

Anvendelig og gennemprøvet teknik

Firehjulstrukne biler har længe været forbeholdt et fåtal – men nu har alle mulighed for at nyde den nye Dacia Duster! Elektrisk servostyring letter kørslen, advarsel om biler i den blinde vinkel giver tryggere kørsel og front-, side- og bakkameraerne er et uundværligt hjælpemiddel ved udfordrende parkeringer eller når du kører i terræn.
duster-terrain-features.jpg

Egenskaber udover det sædvanelige

Imponerende frihøjde på hele 210 mm og generøse tilkørsels- og frakørselsvinkler gør at du og din Duster kan komme frem overalt. Hesten eller båden kan du nemt trække – dog max. påhængsvægt med bremser 1500 kg.

Nyt og robust udseende. Et design uden spørgsmålstegn

Den nye Dacia Duster er en rigtig terrængående bil og den passer også fint ind i byen. Den tydeligt markerede kølergrill, lyssignaturen og det flotte design tiltrækker sig opmærksomhed. Hver eneste detalje, fra de langsgående tagrails til 16- eller 17-tommer fælge, afslører at dette er en bil, der er bygget til eventyr.

Du, som vælger at køre den nye Dacia Duster, har valgt rigtigt. Du har nemlig valgt kvalitet, driftssikkerhed, design og komfort. Alt dette til en rigtig god pris.

duster-design-baglygterne.jpg

Nyt design på baglygterne

Ny lyssignatur på baglygterne
duster-design-back-details.jpg

Nyt design bag

Ny kofangerbeskyttelse for og bag og samt en frihøjde på 210 mm
duster-design-kolergrill.jpg

Markant kølergrill

Den nye Dacia Dusters nye kølergrill og lyssignatur (LED)
duster-design-wheels.jpg

Nye fælge

Nye 17-tommer fælge ”Maldive” (standard på Prestige)

Bliv udrustet till eventyr med ny Duster Adventure

Vores populære SUV, Dacia Duster fås nu i en Adventure udgave med en specialdesignet tilbehørspakke, som fuldender bilens robuste karakter.

Adventure-pakken indeholder:

  • Kængurugitter
  • Indstigningspaneler
  • Lastholder
  • Lastkantsbeskyttelse

 

2.jpg
1.jpg
4.jpg
3.jpg

Ny Dacia Duster Adventure
fra 147.485kr.*

Dacia finder du her

Krogsgaard Ballerup

Krogsgaard-Jensen A/S
Energivej 12
2750 Ballerup

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Krogsgaard Birkerød

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.