Premiere Fiat 500X - Krogsgaard Biler
70 10 21 10

D A N M A R K S P R E M I E R E

 

 

D A N M A R K S P R E M I E R E

9ea6a3e1-2a82-41d7-b386-04164012f6dd_header_500x_desktop.jpg

DEN NYE 500X A TASTE OF TOMORROW TODAY.

Mere cool, mere behagelig, mere udstyr og helt nye benzinmotorer med masser af overskud - kør ind i fremtiden med den nye 500X. Kom til Danmarkspremiere hos Krogsgaard-Jensen nu på søndag og prøv den nye Fiat 500X.

Se filmen - Den nye Fiat 500X

DEN NYE 500X – TIDLØST DESIGN
Mere cool, mere dristig, og endnu mere behagelig – kør ind i fremtiden med den nye 500X. De nye LED-kørelys og baglygter i LED giver dig et meget markant udseende, som skiller sig ud på vejen. Og med mulighed for LED-hovedlys som sikrer et ekstremt godt lys, får du endnu højere sikkerhed i de mørke timer. Fiat 500X er næsten lidt for lækker udvendig, komfortabel og stilfuld indvendig. 

OPLEV DEN, INDVENDIGT OG UDVENDIGT.
STÆRKERE, MERE EFFEKTIV OG MINDRE STØJ
Oplev de nye motorer i en Fiat 500X – de kommer med turbo og direkte indsprøjtning, det giver stærkere og mere effektive motorer med mindre og støj og et minimalt forbrug. Alt i alt giver det en forbedret køreglæde for både fører og passagerer, der ikke skal gøre andet end at nyde turen og komforten, både ved høj og lav hastighed.

MAKSIMAL EFFEKTIVITET, MINIMALT FORBRUG.
AVANCEREDE SIKKERHEDSSYSTEMER
Teknologi ændrer den måde, vi opfører os på, lever på - og kører på. Den nye 500X tilbyder en lang række innovative sikkerhedssystemer. Vognbaneassistenten giver dig for eksempel straks besked i tilfælde af pludselige, eller utilsigtede vognbaneskift og hjælper dig med at komme tilbage i den rigtige vognbane igen. Den nye 500X kan aflæse trafikskilte og kan sammen med fartbegrænseren hjælpe med at tilpasse kørslen efter den anviste hastighedsgrænse. 

SELVSIKKER, MED HØJ SIKKERHED.

Fiat finder du her

Krogsgaard Birkerød

Krogsgaard-Jensen A/S
Birkerød Kongevej 82-88
3460 Birkerød

T:   70 10 21 10

Kontakt os her

Krogsgaard Ballerup
Krogsgaard Gentofte

Bestil din prøvetur her


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.