Profil Krogsgaard - Krogsgaard Biler
70 10 21 10

Et bilhus der siden 1924 har sat kundernes ønsker i højsædet.


Hjertelig velkommen hos Krogsgaard-Jensen.Krogsgaard-Jensen A/S blev etableret i 1924 af Carl Andreas Krogsgaard-Jensen, der som nyudlært smed kom fra Jylland til København i 1918. Da han nærede en stærk interesse for det nymodens "uhyre" bilen, begyndte han som mekaniker hos Bülow & Co. I disse år og tidligere havde Carl Andreas eksperimenteret med mange forskellige ting.

I 1923 fik han således verdenspatent på en gearløs bil, samtidig med at han arbejdede på en tre-trins raket, en malkemaskine, og med konstruktion af en evighedsmaskine. I 1924 startede han for sig selv i to garager på Frederiksberg.

I 1932 valgte han så at flytte firmaet til Kampmannsgade, og i 1959 erhvervedes den nuværende ejendom på Brogaardsvej i Gentofte, som også i dag er en del af Krogsgaard-Jensen's forretning og stadigvæk bærer familienavnet.
Og det er ikke det eneste, der fortsat har et fast greb i virksomheden; håndværksmæssig stolthed, kvalitet i alt hvad vi foretager os, omhu og nytænkning er værdier, der stadig gør sig gældende i familieforetagendet. Til glæde for alle vores nuværende og kommende kunder.

Krogsgaard-Jensen har over årene haft positiv vækst, og er i dag en topmoderne forretning med 8 afdelinger i Storkøbenhavn.

Krogsgaard har siden 1982 været autoriseret forhandler af Toyota, og valgte i 2011 også at blive autoriseret forhandler af Fiat.
I 2016 indgik Krogsgaard-Jensen aftale om overtagelse af Bilhuset Birkerød og i 2015 blev Krogsgaard-Jensen så også autoriseret forhandler af Renault og Dacia ved overtagelse af bilforhandleren Tangholm Biler A/S' bilhus i Ballerup.

Vi ønsker at være Danmarks bedste automobilvirksomhed for kunder, medarbejdere og leverandører - med en dygtig og motiveret medarbejderstab, der tænker på 100 % kvalitetsarbejde, 100 % effektivitet og 100 % kundetilfredshed, er vi på rette vej.

Vi er TSM certificeret, og vores værksteder kontrolleres løbende af Teknologisk Institut (TI). Derudover er firmaet miljøcertificeret jævnfør ISO 14001 standarden.

Profil billede

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.