Renault Zoe
  • En boble af velvære
  • Ganske enkelt elektrisk
  • Kør længere med større frihed
  • Naviger efter dine præferencer
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Hatchback

HK
108-136

0-100 km/t(sek.)
9,5-11,4

Brændstof
El

Energiklasse

WH/km
383-393

ZOE – Som aldrig før

Den nye ZOE udtrykker sin stil med end nu mere karakter. Den nye ZOE tilføjer mærkets C-formede signaturlys komplet i LED, tågelygter og en mere markant kølergrill til sine vellykkede bløde linjer. Baglygterne får mere karakter med en LED-lysbjælke, der strækker sig hen over hele karrosseriet. Under motorhjelmen med dens skulpturelle konturer, der smelter sammen til et større logo, øger en ny, mere kraftfuld motor køreglæden. Den nye B-indstilling forbedrer oplevelsen ved at tillade øget deceleration, så bremsepedalen ikke skal bruges så meget.

En boble af velvære

Den nye ZOE er fuldt forbundet med den omgivende verden, men den er først og fremmest forbundet med dig. Så snart du nærmer dig ZOE, åbner dit håndfri kort dørene til et univers, som kombinerer teknologi med enkelhed. Som en ægte kokon genopfinder interiøret nye standarder for komfort med indtræk og indlæg fremstillet af hundrede procent genbrugt stof, hvor der er lagt særlig vægt på lydisolering. Instrumentpanelet er yderligere optimeret hvad angår moderne design og overordnet brugbarhed med dets nye 10” brede førerskærm. Det giver dig alle de informationer, du har brug for under kørslen, og det nye rat og dets funktionelle betjeningselementer giver dig mulighed for at styre bilen med fingerspidserne. Smartphoneholderen, som er placeret under gearvælgeren, er udstyret med en induktionsoplader for trådløs opladning. I midten giver det helt nye EASY LINK-systems 9,3” brede skærm dig mulighed for at navigere mere smidigt end nogensinde før.

Renault Zoe kampagner

Udvalgte varianter af Renault Zoe

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
GO - 52 kWh 108hk El A plus 3 | 174 WH/km | 393 km 330 kr. 224.990 kr.
ZEN - 52 kWh 108hk El A plus 3 | 179 WH/km | 385 km 330 kr. 239.990 kr.
INTENS - 52 kWh 136hk El A plus 3 | 179 WH/km | 383 km 330 kr. 258.990 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Dacia model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info