Renault Captur Van
  • En SUV med et sportsligt look
  • Revolutionerende interiør
  • Med 90 udvendige konfigurationer
  • Et nyt syn på SUV’en
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
95-160

0-100 km/t(sek.)
8,6-11,8

Brændstof
Diesel | Hybrid | Benzin

Energiklasse

Km/l
18,9

Captur – En SUV med et sportsligt look

Den helt Nye CAPTURs SUV-look fremhæves af skulpturelt udformede sider, atletiske skulderlinjer, hjulkasser, tagbøjler, stor kølergrill, en udtryksfuld kofanger og flotte kromdetaljer. Foran og bagpå udstråler den helt Nye CAPTUR endnu mere stil og teknologi med sit C-formede LED-signaturlys.

De første indtryk inde i bilen: En elegant velkomst, bløde lækre overflader, høj kvalitetsfinish, etc. Den helt Nye CAPTUR er revolutionerende, så du får en dejlig og behagelig følelse. Bilen er udstyret med et helt nyt Smart Cockpit med et multimediesystem med 9,3” touchscreen, en 10,2” digital instrumentenhed, som kan tilpasses, en eksklusiv “svævende” midterkonsol med en elektronisk gearvælger lige ved hånden, smarte opbevaringsområder, etc.

Hold forbindelsen

Med det nye EASY LINK-multimediesystem får du adgang til avancerede opkoblingsmuligheder, der er nemme at bruge. Den 9,3” touchscreen er kompatibel med Android Auto™ og Apple CarPlay™, så du kan spejle din smartphone i din bil. 4G-forbindelsen giver dig adgang til tjenester, som fx automatisk alarmopkald i tilfælde af en ulykke, automatiske system- og navigationsopdateringer og adgang til real time-trafikmeldinger, brændstofpriser i nærheden eller adressesøgning med Google Search. Tilpas din skærm ved at vælge dine applikationer på samme måde som på din smartphone. Alle muligheder er åbne for dig med den største skærm i klassen.

Udvalgte varianter af Renault Captur - NYE PRISER PÅ VEJ

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Renault model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info