COVID-19/CORONA VIRUS

Hos Krogsgaard-Jensen følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer for at give alle kunder en tryg og sikker oplevelse. Vi holder åbent som normalt på vores værksteder, men vi har iværksat yderligere initiativer, for at sikre vores kunder og medarbejderes sundhed.

 

FOR AT UNDGÅ DEN PERSONLIGE KONTAKT TILBYDER VI:

Såfremt du er meget utryg vedrørende aflevering af din bil til service og reparation personligt, er der mulighed for at aftale afhentning af din bil på hjemadressen. Ring og aftal nærmere med værkstedet om mulighederne. 

Indlevering af bil til værkstedet som kan foregå via nøgleboks, hvis du vil undgå personlig kontakt.

Rådgivning og præsentation af bil kan for nuværende kun foregå online. Ring og aftal nærmere med salgsafdelingen om mulighederne. Læs mere om online betjening her

Vi glæder os til fortsat at kunne betjene dig hos os.


Kontakt os på telefon:

72 112 110

CORONA RESTRIKTIONER 2020/2021

Krogsgaard-Jensen følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og på baggrund af de seneste udmeldinger gælder følgende i alle vores afdelinger:

GENERELT:

 • Medarbejdere hos Krogsgaard-Jensen bruger mundbind/visir eller har plexiglasafskærmning mellem besøgende og medarbejdere, hvor der er offentlig adgang (showroom*, indskrivning til værkstedet, venteområde og toiletter). Bag indskrivningsdiske på værkstedet, selve værkstedet, 1.sal, bagindgange osv. er ikke offentligt tilgængelige steder, og vores medarbejdere vil muligvis her ikke bære visir/mundbind.

 • Ved besøg i vores forretninger skal man som besøgende bære mundbind indenfor i vores lokaler, medmindre man som besøgende sidder ned. Da kan man tage mundbindet af, såfremt man ønsker dette. Du skal derudover holde mindst 2 meters afstand til andre personer i lokalet og sprit gerne hænderne af en gang for meget end en gang for lidt. Vi har håndsprit i alle afdelinger.
  Har du symptomer bedes du kontakte os pr. telefon eller mail, såfremt det ikke kan vente, til du har været symptomfri i 48 timer.

 

SOM PRIVATKUNDE:

 • Alle vores showrooms med personbiler vil indtil videre være lukkede frem til den 18. februar 2021 kl. 09.00, men det betyder ikke, at du ikke kan se hvad vi kan tilbyde. Du kan altid komme i kontakt med os via telefon og mail, og få præsenteret en given model via fx Facetime eller Google Duo, og vi kan lave tilbud til dig på en ny eller brugt bil. Læs mere her

  Har du købt bil og planlagt afhentning i omhandlende periode er dette stadigvæk muligt. Du vil blive kontaktet af ansvarlige medarbejder med henblik på nærmere aftale.

  Vi kan tilbyde prøvekørsler af biler på din hjemadresse, så kontakt os endelig via telefon eller mail, så vi kan lave en aftale om prøvekørsel af den ønskede bil hjemme hos dig. Ring til os eller bestil en prøvekørsel under de respektive mærker/modeller.

 • Vores værksteder har åbent som normalt med ovenstående krav gældende (pkt. GENERELT), så du kan få serviceret og repareret bil. Vores medarbejdere er instrueret i at opretholde god hygiejne og spritter naturligvis af inden du får din bil tilbage. Find vores åbningstider her.

 • Salg af reservedele kan vi også tilbyde via telefon eller mail og skal efterfølgende afhentes i pågælgende afdeling. Det vil ikke være muligt at betjene dig fysisk i butikken uden en forudgående bestilling.

 

SOM ERHVERVSKUNDE:

 • Alle vores showrooms holder åbent som normalt for dig, som er erhvervsdrivende.
  Husk at du som besøgende hos Krogsgaard-Jensen skal overholde ovenstående retningslinjer (pkt. GENERELT).

  Ønsker du som erhvervsdrivende at prøvekørsel en varebil, som kan du også dette. Gerne ring eller skriv i forvejen, så vi kan sørge for at bilen er klar til du ankommer.

  Ønsker du ikke at besøge os er vi tilgængelige via telefonopkald, Facetime, Google Duo eller mail. Så holdt dig ikke tilbage, for vi sidder klar til at hjælpe dig.

 • Vores værksteder har åbent som normalt. Se åbningstider under afdelingerne.

 • Salg af reservedele foregår som normalt. Se åbningstider under afdelingerne.

 

Vi henviser desuden til www.coronasmitte.dk, hvis du har generelle spørgsmål til brug af mundbind/mundvisir, og hvis du har symptomer på sygdom.

Vi glæder os til at betjene dig, og takker på forhånd for din forståelse.