COVID-19/CORONA VIRUS

Hos Krogsgaard-Jensen følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer for at give alle kunder en tryg og sikker oplevelse. Vi har åbent som normalt, men vi har iværksat yderligere initiativer, for at sikre vores kunder og medarbejderes sundhed.

 

FOR AT UNDGÅ DEN PERSONLIGE KONTAKT TILBYDER VI:

Såfremt du er meget utryg vedrørende aflevering af din bil til service og reparation personligt, er der mulighed for at aftale afhentning af din bil på hjemadressen. Ring og aftal nærmere med værkstedet om mulighederne. 

Indlevering af bil til værkstedet som kan foregå via nøgleboks, hvis du vil undgå personlig kontakt.

Rådgivning og præsentation af bil kan foregå online. Ring og aftal nærmere med salgsafdelingen om mulighederne. Læs mere om online betjening her

Vi glæder os til fortsat at kunne betjene dig hos os.

Du kan kontakte os på telefon:

72 112 110

CORONA RESTRIKTIONER 2021

Krogsgaard-Jensen følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og på baggrund af de seneste udmeldinger gælder følgende i alle vores afdelinger:

  • Medarbejdere hos Krogsgaard-Jensen bruger mundbind/visir eller har plexiglasafskærmning mellem besøgende og medarbejdere, hvor der er offentlig adgang (showroom, indskrivning til værkstedet, venteområde og toiletter). Bag indskrivningsdiske på værkstedet, selve værkstedet, 1.sal, bagindgange osv. er ikke offentligt tilgængelige steder, og vores medarbejdere vil muligvis her ikke bære visir/mundbind.

  • Ved besøg i vores forretninger skal man som besøgende bære mundbind indenfor i vores lokaler, medmindre man som besøgende sidder ned. Da kan man tage mundbindet af, såfremt man ønsker dette. Du skal derudover holde mindst 2 meters afstand til andre personer i lokalet og sprit gerne hænderne af en gang for meget end en gang for lidt. Vi har håndsprit i alle afdelinger.
    Har du symptomer bedes du kontakte os pr. telefon eller mail, såfremt det ikke kan vente, til du har været symptomfri i 48 timer.

 

Vi henviser desuden til www.coronasmitte.dk, hvis du har generelle spørgsmål til brug af mundbind/mundvisir, og hvis du har symptomer på sygdom.

Vi glæder os til at betjene dig, og takker på forhånd for din forståelse.