AYGO X TIL EN SKARP FINANSIERING

EN RAP BYBIL FOR UNDER 1.000 KR./MD.

Aygo x er en smart minibil, som er nem at køre og parkere inde i byen. Lige nu, og så længe lager haves, kan du få den til en ekstra god finansiering gennem Toyota Finans med Danmarks Bedste Billån.

Aygo x 990 kr./md.

(Bilens pris: 99.990 kr. inkl. lev.omk.)
Udbetaling: 19.998 Kr. Løbetid: 96 md. Variabel debitorrente: 1,76%. ÅOP: 4,49%. Samlet kreditbeløb: 79.992 kr. Samlede kreditomk.: 15.048 kr. Samlet tilbagebetaling (ekskl. udb.): 95.040 kr. Kræver køb af kaskoforsikring.

Beregning baseret på betaling via Nets. Tilbuddet gælder kun fabriksnye personbiler. Kun privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Finansiering via Toyota Financial Services Danmark A/S. Der er fortrydelsesret på lånet. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

UDSTYR TIL AYGO X

  • 14" stålfælge
  • Stofsæder
  • Fjernbetjent centrallås
  • Elruder, for
  • LED signatur, for og bag
  • Start & Stop (ikke MMT-gear)
  • Aircondition
  • DAB+ radio med Bluetooth

DANMARKS BEDSTE BILLÅN

Køb bil med Danmarks bedste billån

Du kan være sikker på en god handel, når du køber din bil gennem Toyota.

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har for 6. gang i træk kåret Toyota Finans til at tilbyde Danmarks bedste og mest fordelagtige billån.

Toyota Betalingssikring

Tegn en Toyota Betalingssikring, så er du sikret, hvis arbejdsløsheden rammer. 

En Toyota Betalingssikring dækker op til 12 måneders låne- eller leasingydelser og første gang efter 30 hele dages arbejdsløshed. Og så giver den dig mulighed for at forsikre månedlige ydelser på op til 10.000 kroner.

VI HJÆLPER DIG OGSÅ MED ...

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota. Og fordi vi passer godt på din Toyota, bliver din bil også attraktiv på brugtbilsmarkedet.

Garanti

Toyotas garantier giver dig ekstra tryghed.
Og takket være en kombination af høj produktkvalitet og professionel service, tilbyder vi en af markedets bedste fabriksgarantier.

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.
Så får din Toyota den bedste behandling, hvis uheldet skulle være ude.