DRIVE TALL MED AYGO X

Lige rundt om hjørnet venter der dig en ny køreoplevelse i byen. Nedtællingen til lanceringen af Aygo X er begyndt! Designet af denne kompakte crossover med store alufælge og en højere førerposition er inspireret af det moderne byliv, og får dig og byen på niveau med hinanden.

Nyd den selvsikkerhed, som kun en crossover i et kompakt karrosseri kan præstere. Med en unik lakering i to farver og et vovet design adskiller Aygo X sig fra alle andre biler på vejen. Følg ikke blot tendenser – skab tendenserne, og oplev vejene fra et helt nyt perspektiv i den nye Aygo X.

Bykørsel – version 2.0

Store ting kommer i små størrelser. Aygo X er en stolt og kompakt bil med masser af attitude. Den udfordrer de gængse normer og giver dig præcist den samme selvsikre fremtoning og følelse, som du får med en crossover med en højtplaceret kabine, men med en kompakt bybils agilitet og eksklusive features.

Med den højere siddeposition er du på niveau med bytrafikken, samtidig med at den store forrude er din garant for et optimalt udsyn. Den avancerede S-CVT-gearkasse gør køreturene i byen dynamiske, komfortable og sjove, mens bilens kompakte størrelse samt kameraer og sensorer gør det legende let at parkere i selv de mest snævre parkeringsbåse.

Nu kan du sidde højt, føle dig selvsikker og have styr på det hele i byens travle trafik. Det er som at opleve bilkørsel helt på ny.

Byens labreste crossover

Aygo X får pulsen op med et dristigt og umiskendeligt design. Kontrastlakeringen fremhæver bilens design samt udstråler originalitet og en legesyg karakter.

De iøjnefaldende LED-forlygter oplyser vejen foran bilen superbt, mens baglygtedesignet har den ikoniske Aygo-signaturform. Imponerende 18” alufælge til bilens markante skærme får Aygo X til at fremstå bredere og med en cool og selvsikker fremtoning, uanset hvor du kører.

I bilens kabine er Aygo X rummelig og komfortabel, og her er masser gennemtænkte elementer, der er skabt til at skabe interaktion mellem fører og passagerer. Den eksklusive og indtagende følelse understreges af klassens førende kvalitet over hele linjen. Bilen er spækket med skarpe detaljer lige fra diskrete sædesyninger til opbevaringsløsninger, der tager udgangspunkt i personerne i bilen.

Blue sky driving. Sæt dig selv fri!

Er du spændt på bare at ku' køre derudaf? Så glæd dig til, at du kører foldetaget på Aygo X Air ned. Der findes simpelthen intet bedre end at kunne indtage verden omkring dig med alle fem sanser.

Solens varme stråler mod dit ansigt. Vinden i dit hår. Synet og lyden af det pulserende byliv omkring dig.

Lad lyset strømme ind, og indtag byens gader og stræder med stil i din Aygo X Air.

Du og din bil er ét

Aygo X er mere end blot en bybil. Den er en udvidelse af din levevis, hvor du altid er online. Din Aygo X med masser af features er intuitiv at bruge, nem at oprette forbindelse til og vil føles som din smartphone på hjul. Toyota Smart Connect giver dig en problemfri trådløs forbindelse mellem din telefon og bilens multimediesystem.

Nyd dit foretrukne soundtrack til hver køretur med dine favoritplaylister i den bedste lydkvalitet fra JBL-soundsystemet. En 9” HD-skærm viser dig alle nødvendige informationer – cloudbaseret navigation og trafikmeldinger i realtid. Aygo X er din wingman, når du skal undgå trafikkøer på vejene og indtale beskeder samt fjernindstille bilens klimaregulering eller låse/oplåse bilens døre fra MyT-appen – både når du kører i bilen eller via din smartphone.

Hvilket krydderi er dit foretrukne?

Toyota Aygo X, der fås i fire kontrastfarver med inspiration fra krydderiernes verden, er skræddersyet til dine præferencer. Uanset om du foretrækker en sjov og intens Chilli Red, en eventyrlysten Cardamon Green, en spillevende og original Juniper Blue eller en sofistikeret Ginger Beige, så har vi krydderiet til din foretrukne smagsretning.

Hvert enkelt krydderi er ligeledes afstemt harmonisk efter interiørfarvevalget, der giver dig en stilet og eksklusiv oplevelse i bilen. Vis mod, og vis din personlighed med dit foretrukne krydderi.

Flere nyheder