Mazda 2 2023
  • ADRÆT BYBIL
  • FLOT DESIGN
  • GODE KØREEGENSKABER
  • AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
Hatchback

HK
90

0-100 km/t(sek.)
9,8

Brændstof
Benzin

Energiklasse

Km/l
18,5-21,3

EN KVIK OG KOM­PAKT BY­BIL

Den kompakte og kvikke Mazda2 2023 kombinerer flot design med praktisk funktionalitet. Ud over de bløde linjer og smukke proportioner, der skaber et indtryk af bevægelse, fås denne underholdende bil i en række farver, der fremhæver et dynamisk og forfinet udtryk for Kodo "Soul of Motion"-designet.


SPÆNDENDE MULIGHEDER FOR PERSONALISERING

Tilpas farven på din bil i overensstemmelse med det attraktive Kodo-design, der hylder japansk æstetik. For første gang nogensinde er visse versioner af  Mazda2 2023 farvekoordineret med forskellige farver til hjulkapsler, en ny malet kølergrill, pyntedele til for- og bagenden og dekorative paneler i kabinen.


KARAKTERISTISK PERSONLIGHED

Mazda2 2023 giver dig præcis, hvad du har brug for, med et spændende udvalg af ekstraudstyr – men eliminerer alt det unødvendige. Oplev en spændende og underholdende bil med en sporty karakter og en unik personlighed. Du får en behagelig køreoplevelse takket være Jinba Ittai-filosofien, som sikrer "samhørighed mellem fører og bil".


OPDATERINGER I KABINEN

Kabinen i Mazda2 2023 indeholder adskillige opdateringer til sæder, dørbeklædning og dekorationspaneler. Der er blandt andet nye farver og materialer, som skaber et look og en følelse af høj kvalitet for alle i kabinen, så du kan slappe af og nyde køreturen fuldt ud. 


HOLD FORBINDELSEN

Kørsel er endnu sjovere takket være den nemme integration af din mobile enhed. 2023-udgaven af Mazda2 inkluderer trådløs Apple CarPlay® og kabelforbundet Android Auto™-forbindelse, så du kan få adgang til dine yndlingsapps og nyde underholdning direkte i bilens system.


KOMFORTABLE OG STILFULDE SÆDER

Sæderne i Mazda2 2023 er designet til at sikre overlegen komfort og hjælpe dig med at finde den optimale kørestilling, så træthed undgås. De har betræk i et attraktivt og holdbart tekstil, der aldrig går af mode.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info