Privatleasing giver ro i pengepungen med en lav månedlig ydelse uden uforudsete udgifter.

Privatleasing giver ro i pengepungen med en lav månedlig ydelse uden uforudsete udgifter.Du skal gøre dig en række overvejelser, inden du beslutter dig for enten at lease eller købe en bil. Hvad er dit kørselsbehov, og hvor forudseeligt er det? Hvor meget betyder det for dig selv at eje din bil og have den frihed, det medfører? Hvor længe vil du have din bil?

Dit kørselsbehov bestemmer prisen på din leasingaftale

Lad os starte med kørselsbehovet. Prisen på din leasingaftale vil afhænge af dit årlige kørselsbehov. En leasingaftale vil inkludere typisk 15.000 km pr. år og kan øges med intervaller på 5.000 km. Hvis du godt kunne tænke dig at tage på spontan bilferie, skal du overveje, om du har plads i dit årlige kørselsbehov, eller om du vil øge antal kilometer pr. år i din leasingaftale. Hvis du har ekstraordinært højt kørselsbehov, kan det nogle gange betale sig at undersøge, om det vil være billigst at lease eller købe en bil.

Sikkerhed – slip for udgifter til service og uforudsete reparationer

Når du privatleaser hos Krogsgaard, så er det inkl. en serviceaftale. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgifter til service eller uforudsete reparationer på bilen, da alt er inklusiv. Du skal blot følge serviceplanen, som fremgår af bilens servicebog.

Privatleasing giver dig mulighed for at få ny bil ofte

En hurtig lille huskeregel, når du står med den store leasing vs. køb-debat, er, om du vil have din bil i 2-3 år eller 4+ år. Rundt regnet er det nemlig her afskrivning og leasingudgift går op i en højere enhed.

En leasingaftale vil typisk bedst kunne betale sig på en 2 eller 3-årig basis, mens en bil ved bilkøb ikke afskrives lige så voldsomt efter de første 3 år. Det kan selvfølgelig kræve en udskiftning af sliddelene efter de første ca. 70.000 km, men en velholdt bil solgt efter 5 gode år kan oftest bedre betale sig end at lease en bil i 4 år. Her kan man argumentere for, at følelsen af at eje sin egen bil kan udfordres af fristelsen til bæredygtigt at kunne få ny bil hvert 2. år

Der er mange gode grunde til at lease fremfor at låne

Fordele ved privatleasing

 • Der er ofte en lavere udbetaling (engangsydelse) på en leasingbil end på en bil, du køber.
 • Leasingperiode aftales med Krogsgaard.
 • Du kender som udgangspunkt udgifterne i hele leasingperioden.
 • Du skal ikke bekymre dig om, hvad bilen har tabt i værdi, når du skal af med den.
 • Efter endt leasingperiode skal bilen blot afleveres til forhandleren.
 • Din privatleasingaftale hos Krogsgaard indebærer også en Serviceaftale.

Vær opmærksom på

 • Du kan ikke trække renteudgifter fra, når du leaser.
 • Du har ingen opsparing i bilen.
 • Det er ikke muligt at købe den leasede bil, når leasingperioden er slut.

Hvilke krav skal du opfylde?

 • Du må ikke står i RKI, og du skal kunne få en positiv kreditgodkendelse.
 • Det er et krav, at der er tegnet kaskoforsikring på bilen.

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info