Mazda 2 Hybrid
  • HYBRID-KØREOPLEVELSE
  • MERE MILJØVENLIGT
  • GODE KØREEGENSKABER
  • AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
Hatchback

HK
116

0-100 km/t(sek.)
9,7

Brændstof
Benzin | Hybrid

Energiklasse

Km/l
25,0-26,3

DIN LEDSA­GER PÅ VEJ­EN UD I FREM­TI­DEN

Mazda2 Hybrid er den perfekte ledsager til miljøbevidste byboere, og den kræver ikke, at du ændrer dine kørevaner. Takket være dens moderne hybridteknologi kan Mazda2 Hybrid køre i en emissionsfri elektrisk tilstand en stor del af tiden, mens benzinmotoren altid er klar til at levere ekstra kraft og  rækkevidde – ingen stikkontakter påkrævet.

HYBRID-KØREOPLEVELSE

Mazda2 Hybrid bruger smart hybridteknologi til at skifte mellem elektricitet, benzin eller en kombination af begge for at give dig optimal ydeevne i alle situationer. Nyd det øjeblikkelige, fulde drejningsmoment fra elmotoren, når du starter fra stilstand, eller få ekstra acceleration fra både benzin- og elmotoren, når du ønsker det.

INTET BEHOV FOR AT ÆNDRE DINE VANER

Uden behov for batteriopladning kan du køre Mazdas nye hybrid, som var det en almindelig benzindrevet bil, men du kan stadig nyde følelsen af at køre i en moderne elbil.

MERE MILJØVENLIGT

Med Mazda2 Hybrid frembringer du færre emissioner, når du kører rundt i byen og udfører dine daglige opgaver. Hybridsystemet sender energi tilbage til batteriet, når du bremser. Det betyder, at ved kørsel i byen vil din nye hybrid en stor del af tiden ikke udsende nogen emissioner.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info