Mazda 2
  • ADRÆT BYBIL
  • FLOT DESIGN
  • GODE KØREEGENSKABER
  • AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Hatchback

HK
90

0-100 km/t(sek.)
9,8

Brændstof
Benzin

Energiklasse

Km/l
16,9-17,5

Mazda2 – nul kompromiser, 100% køreglæde

Mazda2 er beviset på, at små biler også kan være fulde af overraskelser: flot design, stor komfort og en komplet køreoplevelse. Ikke bare en bil, men en oplevelse, der sætter standarden med avanceret teknik og dynamiske køreegenskaber. Dens slående elegance skaber en perfekt kombination med kvalitetetsteknologi, avancerede tilslutningsmuligheder i bilen og en kraftig, brændstofeffektiv motor.

Problemfri forbindelse

Føl dig fri. Vær dig selv. Velkommen til kabinen i Mazda2, hvor føreren er i centrum, og alt er indenfor bekvem rækkevidde, så du kan holde fokus på vejen forude. Et intuitivt instrumentpanel med instrumenter og betjeningselementer lige i dit synsfelt minimerer distraktionerne. Midterkonsollen og HMI Commander-styringen er placeret, så komforten for håndled og underarm er optimal. Mazda infotainment-systemet er blevet forbedret med Apple CarPlayTM-integration til din telefon. Designet sikrer, at kommunikationen mellem dig og din bil bliver helt naturlig.

Mazda 2 kampagner

Udvalgte varianter af Mazda2

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
SENSE - 1.5 90 hk M hybrid Hybrid A plus | 18,9 Km/l | 120 g/km (CO2) 500 kr. 162.949 kr.
SKY - 1.5 90 hk M hybrid Hybrid A plus | 18,9 Km/l | 120 g/km (CO2) 500 kr. 178.949 kr.
COSMO - 1.5 90 hk M hybrid Hybrid A plus | 18,9 Km/l | 120 g/km (CO2) 500 kr. 198.950 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info