Mazda CX-30
  • ROBUST SUV
  • FLOT DESIGN
  • UOVERTRUFFEN KOMFORT
  • INNOVATIVE TEKNOLOGIER
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
SUV

HK
150-180

0-100 km/t(sek.)
8,5-10,8

Brændstof
Benzin | Hybrid

Energiklasse

Km/l
15,2-17,9

Mazda CX-30 – Soul of motion

For at opnå et smukt resultat går designerne hos Mazda ud fra princippet om, at mindre er mere. Mazda CX-30 er ingen undtagelse. De bløde kurver reflekterer det omgivendelandskab og skaber bevægelse i det. Bilens slanke, dristige proportioner skaber en dynamisk følelse af energi. Den omgiver passagerer og fører i et intimt, afslappet miljø. Kabinen i Mazda CX-30 er et studie i prioritering og omhyggeligt håndværk. Velplacerede funktioner i perfekt symmetri med føreren skaber et interiør, der bevæger dig, endda før du kører nogen steder. Find ny inspiration – hvor skal Mazda CX-30 føre dig hen? 

Overlegen håndværksmæssig kvalitet

Disse håndværkere har brugt mange år, nogle gange årtier, på at opnå deres færdigheder. Deres passion, tålmodighed og dedikation til håndværket kommer til udtryk i hver eneste Mazda. Bilen får et følelsesmæssigt udtryk, som ingen computer kan frembringe. Alle detaljer i Mazda CX-30 vidner om Takumi-håndværkernes færdigheder. Denne overførsel af energi skaber et inspirerende miljø og en følelse, der varer ved, selv efter bilen er standset. Fra designer til fører skabes der således en forbindelse, et berigende følelsesmæssigt bånd mellem dig og din Mazda.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info