Mazda CX-5
  • SUV MED HØJE STANDARDER
  • UNIK OG STILREN OPLEVELSE
  • RENDYRKET KØREGLÆDE
  • AVANCERET TEKNOLOGI
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
SUV

HK
165-194

0-100 km/t(sek.)
8,9-10,3

Brændstof
Benzin | Diesel

Energiklasse

Km/l
13,0-17,9

KAN KLARE ENHVER VEJ, DU VÆLGER

En ægte skønhed – både inde og ude – der byder på masser af plads til hele familien, med fremragende køredynamik og alt det nyeste inden for sikkerhedsteknologi. Uanset hvor livet fører dig hen, kan en Mazda CX-5 2022 være med. Nu tilgængelig i tre nye varianter, alle designet til at inspirere og begejstre – både passagerer og forbipasserende.

STILFULDE REFLEKSIONER

Det raffinerede, elegante ydre løfter KODO-designet til et højere niveau, hvilket får 2022-udgaven af Mazda CX-5 Cosmo med Luxury Pack til at skille sig ud overalt, hvor den kommer frem. Indvendigt er det luksuriøse interiør med mennesket i centrum et sted, hvor man finder ro i sindet, mens rummet og størrelsen er helt rigtig til ethvert eventyr med familien.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info