Mazda CX-60
  • MAZDAS NYE TOPMODEL
  • JAPANSKE TRADITIONER
  • NYESTE TEKNOLOGIER
  • FANTASTISKE KØREREGENSKABER
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
SUV

HK
327

0-100 km/t(sek.)
5,8

Brændstof
Benzin | Plug-in Hybrid

Energiklasse

Km/l
66,7

NY TOPMODEL FRA MAZDA

Den nye Mazda CX-60 repræsenterer alt, hvad Mazda har indbygget i sit DNA i løbet af de sidste 100 år: et flot design, både indvendigt og udvendigt, japansk håndværkskunst og nye teknologier, alt sammen fokuseret på at skabe en fantastisk oplevelse for både føreren og passagererne.

CX-60 er, som alle biler fra Mazda, fantastisk at køre – intuitiv, sikker, nem og behagelig. Dens design kombinerer materialer af høj kvalitet, japanske traditioner og den passion, som Mazdas erfarne Takumi-mestre lægger i hver eneste af vores unikt udformede biler.

Den nye Mazda CX-60 er også vores første PHEV, og med den lancerer vi en hel række nye teknologier med fokus på føreren.

SKABT I JAPAN

Den nye Mazda CX-60, som er skabt af vores mesterdesignere i Japan, repræsenterer alt, hvad vi har indbygget i vores DNA gennem de sidste 100 år. Den kraftfulde nye arkitektur byder på firehjulstræk for en hidtil uset sportslighed sammen med en lang række nye teknologier med fokus på føreren. Oplev den raffinerede elegance, der afspejler vores unikke japanske arv, i dette online showroom.

FØRST SOM PLUG-IN HYBRID

Den nye Mazda CX-60 kommer først på markedet som plug-in hybrid. Den har det hele, hvad angår kraft, rækkevidde og brændstoføkonomi. Udover den ro i sindet, du får ved at køre delvist elektrisk, får du også tryghed i forvisningen om, at batteriet leveres med 8 års garanti.

 

 

 

OPLEV JAPANSK HÅNDVÆRKI EN 
KRAFTFULD, ELEGANT SUV,DER SIKRER
UFORGLEMMELIGE KØREOPLEVELSER.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info