Mazda MX-5 RF
  • LETVÆGTSSPORTSVOGN
  • FLOT DESIGN
  • KVIKKE KØREEGENSKABER
  • GOD BRÆNDSTOFØKONOMI
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
Roadster

HK
132-184

0-100 km/t(sek.)
8,2-10,3

Brændstof
Benzin

Energiklasse

Km/l
14,5-15,9

Mazda MX-5 – Kan du klare spændingen?

Ligesom den oprindelige Mazda MX-5 er den nyeste model en letvægtssportsvogn, der er designet til livlig kørsel med sine kvikke køreegenskaber og fremragende vejgreb. Med sit lave tyngdepunkt, baghjulstræk og Skyactiv Technology føles Mazda MX-5 som en forlængelse af kroppen. Glæd dig også over den fremragende brændstoføkonomi, lave emissioner og avancerede tilslutningsmuligheder i kabinen.

Sæt dig ind i en kabine, der smyger sig omkring dig, og knapperne sidder i perfekt symmetri. Træd på speederen, og mærk den hurtige, præcise reaktion. Lyt til motorens brøl, eller fordyb dig i musikken fra Bose®-audiosystemets surround sound. Livet er godt.

Ingeniørens vision

Mazda MX-5 er designet til at være mere end blot en spændende sportsvogn. Med sine smukke proportioner, bløde linjer og dramatiske konturer taler designfilosofien KODO – Soul of Motion til alle dine sanser. Åbn taget, og lad turen begynde.

"Vi har arbejdet målrettet på at indfange den følelse af rendyrket glæde og det stærke bånd mellem bil og fører, som gjorde den oprindelige MX-5 til noget helt særligt. Vi har ikke blot skabt en spændende sportsvogn – den nyeste Mazda MX-5 taler til dit hjerte."

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Mazda model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info