Bilpleje

Både det daglige brug og de længere ferieture sætter sine tydelige spor på enhver bil. Stenslag, insekter, sjap og salt fra vejene er hårde ved bilens lak, og snavsede skosåler samt fedtede børnefingre sætter nemt et kedeligt præg på kabinen.

Vores professionelle klargøringsfolk står klar til at give din bil glansen tilbage igen. Ønsker du selv at rengøre din bil, så kan vi hjælpe dig med et stort udvalg af effektive, originale bilplejeprodukter.

Må vi vaske din bil?

Du har faktisk to gode grunde til at lade os klargøre din bil; dels tager vi os af alt besværet, og dels er resultatet professionelt i ordets bedste forstand.

Navnlig kan opgaver som f.eks. lakforsegling og sædeimprægnering med fordel overlades til professionelle klargøringsfolk og deres særlige værktøjer. Og det kunne jo passende være, når din bil alligevel skal til serviceeftersyn.

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.


Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S