Er din bil en kopimaskine?

Uanset hvilket mærke og model du har valgt er det, fordi du ønsker at eje netop denne bil. Derfor skal du huske, at det er summen af dele, der gør bilen til det den er.

Når bilen er ny, er hver eneste del af den omhyggeligt udvalgt af de dygtige konstruktører på fabrikkerne for at skabe den ønskede helhed. Efterhånden som tiden går, og kilometerne tilbagelægges, slides nogle af disse dele og skal udskiftes med nye

På vores værksted insisterer vi på udelukkende at anvende originale reservedele. Ikke fordi vi er snobbede, men fordi vi ønsker at give dig det, du på vores værksted har krav på: En bil, som kører, bremser og styrer præcis, som den er konstrueret til.

Skal vi bytte?

Visse originale reservedele fås som det der kaldes ombytterdele, hvilket indebærer renoverede reservedele med samme holdbarhed og garanti som nye originale reservedele. Dette betyder en lavere pris for dig uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Forhør dig på værkstedet om ombytterdele til netop din bil.

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.


Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S