Hjertelig velkommen hos Krogsgaard-Jensen.

Krogsgaard-Jensen A/S beskæftiger 130 medarbejder og er en af Danmark's største bilforhandlere baseret på omsætning og antal solgte biler. Vi har en lang historie bag os som bilforhandler.

Vi har været i branchen siden 1924, og op gennem årene har vi oplevet en positiv og støt vækst, hvorfor vi i dag kan pryde os af at være autoriseret mærkeforhandler af 4 forskellige bilmærker fordelt på 9 afdelinger i området af København.

Vi forhandler mærkerne Toyota, Mazda, Renault og Dacia og vores forretninger finder du i København N, Rødovre, Herlev, Ballerup, Gentofte (3 adresser), Birkerød og Farum.

Vi vægter vores kunders tillid og tilfredshed utroligt højt, og som en seriøs og kvalitetsbevidst autoriseret mærkeforhandler har vi derfor en både dygtig, engageret og motiveret medarbejderstab, som har fokus på kvalitet, effektivitet og – måske vigtigst af alt – den enkeltes kundes ønsker og behov. Dette sikrer dig en god oplevelse hos Krogsgaard-Jensen A/S hvad end du foretager et køb af bil, reservedele/tilbehør eller servicering af bil.

Vi er både TSM certificeret og ISO14001 miljøcertificeret. Derudover fører Teknologisk Institut jævnlig tilsyn af vores værksteder.

Tidlig historie

Krogsgaard-Jensen A/S blev etableret i 1924 af Carl Andreas Krogsgaard-Jensen, der som nyudlært smed kom fra Jylland til København i 1918.

Da han nærede en stærk interesse for det nymodens "uhyre" bilen, begyndte han som mekaniker hos Bülow & Co. I disse år og tidligere havde Carl Andreas eksperimenteret med mange forskellige ting.

I 1923 fik han således verdenspatent på en gearløs bil, samtidig med at han arbejdede på en tre-trins-raket, en malkemaskine og konstruktion af en evighedsmaskine. I 1924 startede han for sig selv i to garager på Frederiksberg.

I 1932 valgte han så at flytte firmaet til Kampmannsgade, og i 1959 erhvervedes den nuværende ejendom på Brogaardsvej i Gentofte, som også i dag er en del af Krogsgaard-Jensen's forretning og stadigvæk bærer familienavnet.

Og det er ikke det eneste, der fortsat har et fast greb i virksomheden; håndværksmæssig stolthed, kvalitet i alt hvad vi foretager os, omhu og nytænkning er værdier, der stadig gør sig gældende i familieforetagendet. Til glæde for alle vores nuværende og kommende kunder.

 

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S