Toyota privatleasing

Godt kørende, ganske enkelt

Toyota Easy er privatleasing gjort let 

Toyota Privatleasing er gjort så nemt og trygt for dig som muligt. Når du har valgt den bilmodel, du vil lease, betaler du en førstegangsydelse og herefter en fast månedlig pris. En Toyota Leasingaftale inkluderer desuden også service af bilen under hele din leasingperiode.  

Privatleasing er en fleksibel løsning. Det er en god måde at teste nye modeller og teknologier af på. Og når perioden udløber, slipper du for at bekymre dig om bilens værdi. Du afleverer den blot hos den forhandler, hvor du lavede aftalen.  

Privatleasing er en mulighed for alle, der ønsker tryghed til daglig. Det eneste krav til dig som leaser er en positiv kreditvurdering. Vi er klar til at hjælpe dig med det hele, så du kan blive godt kørende, ganske enkelt.

Hvad sker der, når leasingperioden udløber?

En Toyota Privatleasingaftale er baseret på en FDM-privatleasingaftale. Når bilen skal afleveres, booker du blot tid til nærmeste FDM-værksted. De gennemgår bilen og laver en rapport. 

Efter en kort gennemgang af rapporten sammen med dig, afleverer du bilen ved den Toyota-forhandler, hvor den blev udleveret. Easy.

Tryghed hele vejen med Toyota Privatleasing

Med Privatleasing får du Toyota hele vejen. Både selve bilen, den service du får undervejs, firmaet der leases igennem samt udstyret, der følger med. 

Alt er Toyota – og dermed tryghed for dig.

Hvad er jeg ansvarlig for, når jeg leaser en bil?

Når du leaser, er du selv ansvarlig for at tegne en kasko- og ansvarsforsikring, da de ikke inkluderet i en leasingaftale. Også den grønne ejerafgift er du selv ansvarlig for at betale.

Alt andet indgår automatisk i Toyota Privatleasing (vi lovede jo, det var Easy).

Hvor mange kilometer er inkluderet i leasingaftalen?

Du kan tilpasse din privatleasing, så det passer til dit kørselsbehov.  Vi aftaler et kilometerantal med dig, når du leaser din bil. 

Hvis dit behov ændrer sig, har du mulighed for at tilføje flere kilometer i din kontrakt. 

Fordele ved Toyota Privatleasing

 

  • Du betaler en fast månedlig ydelse i hele perioden
  • Du får service med i prisen
  • Du får en fleksibiel leasingaftale, der kan kan opsiges efter 1 år
  • Du er sikret 100 % uvildig gennemgang af bilen ved FDM, når leasingperioden udløber
  • Du afleverer bilen samme sted, du fik den udleveret
  • Du kan let lease ekstraudstyr som f.eks. vinterdæk
  • Du kan let tilkøbe Toyota Forsikring 

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info