Toyota originale reservedele

Det bedste for din Toyota

Af hensyn til din tryghed og sikkerhed, anbefaler vi originale Toyota-reservedele. De er godkendt af samme ingeniørteam, som står bag udviklingen af din Toyota.

Originale Toyota-reservedele

  • Er designet specielt til din Toyota-model.
  • Er underkastet Toyotas krævende standarder med hensyn til kvalitet og pålidelighed.
  • Reservedele og tilbehør købt efter 1. januar 2017 er omfattet af 3. års garanti.
  • Monteres af uddannede, urimeligt dedikerede Toyota-teknikere.

Toyotas ry for kvalitet er baseret på vores høje standarder for design og produktion. Dette gælder også originale Toyota-reservedele. Når delene monteres af uddannede Toyota-teknikere, giver det ekstra tryghed for dig som Toyota-ejer.

Toyota reservedele


BRÆNDSTOFSYSTEMRENS FRA TOYOTA

En enkelt behandling med Toyota Brændstofsystemrens vil bringe motorens miljøtal og udslip tæt på dens oprindelige specifikationer. Blot én behandling giver en effektiv rensning, som vil afhjælpe eventuelle motorproblemer. 


FRISKLUFTFILTRE FRA TOYOTA

Følelsen af ren og frisk luft i bilen er ikke kun vigtig for din komfort. Den er også vigtig for sikkerheden, for en veloplagt chauffør er en mere sikker chauffør. Med originale Toyota-friskluftfiltre kan du året rundt være sikker på behagelig luft i kabinen.


ORIGINALE STØDDÆMPERE TIL DIN TOYOTA

Effektive støddæmpere skal ikke blot sikre en behagelig kørsel - de er også vigtige for sikkerheden. Se mere om støddæmpere her.


PÆRER FRA TOYOTA

Et velfungerende kørelys er afgørende for køresikkerheden. Det handler om at se og blive set - døgnet rundt. Det brede program af originale Toyota-pærer er naturligvis fremstillet i overensstemmelse med vores høje kvalitetsstandarder.


RENOVEREDE DELE FRA TOYOTA

Toyotas originale, renoverede dele fastholder naturligvis din bils køreegenskaber, komfort, pålidelighed og sikkerhed. Renoverede dele er dækket af samme garanti som nye originale Toyota-dele.


TOYOTA VISKERBLADE

Viskerblade er ikke bare viskerblade. Kvalitet og design er afgørende for deres effektivitet – og dermed din sikkerhed. Originale Toyota-viskerblade kendetegnes af kompromisløs kvalitet, så du altid har klart udsyn, selvom det styrtregner.


TOYOTA BREMSESKIVER OG -KLODSER

Dine bremser skal stå for lidt af hvert. Lige fra det daglige slid med mange opbremsninger til de forhåbentlig sjældne katastrofebremsninger, hvor bremseeffekten kommer på hård prøve.


TOYOTA FORRUDE - SIKKERT UDSYN 

Når du kører i din Toyota, skal forruden ikke blot sikre udsyn og beskytte mod vind og vejr. Den bidrager også til sikkerheden i tilfælde af en kollision.


TOYOTA-BATTERIER - SIKKER ENERGI

En moderne Toyota har et væld af elektroniske systemer, der gør kørslen mere sikker, behagelig og underholdende: Navigation, Bluetooth®, parkeringshjælp, multimedie-systemer, mv. Det kræver alt sammen en pålidelig strømkilde.


TOYOTA-KILEREMME - DET HELE DREJER SIG OM KVALITET

Der er mange dele, der skal fungere perfekt sammen for at holde din Toyota godt kørende. Kileremmen er en af disse dele.


TOYOTA-KOBLINGER - VIGTIG FOR DIN KØREOPLEVELSEN

En perfekt fungerende kobling er vigtig for din køreoplevelse. Den skal være både behagelig og præcis, hver gang du sætter i gang og skifter gear. Det stiller store krav til kvalitet og slidstyrke, og derfor bør du vælge en en original Toyota-kobling.


TOYOTA-MOTOROLIE - KVALITET OG DRIFTSIKKERHED

Toyotas motorer er designet til lang levetid med en høj grad af ydeevne, økonomi og pålidelighed. For at opnå dette skal din Toyota jævnligt serviceres med motorolie af højeste kvalitet.

Forfalskede dele

Forfalskede dele kan både ligne og passe. Men dårlig konstruktions- og materialekvalitet betyder, at de ikke lever op til Toyotas standarder for ydeevne, holdbarhed og sikkerhed. For at Toyota kan stå inde for din bils sikkerhed og pålidelighed, anbefaler vi altid originale Toyota-dele fra din autoriserede Toyota-forhandler. Kun med originale Toyota-dele kan du være sikker på den kompromisløse kvalitet, som er resultatet af vores omfattende udviklings- og testarbejde.


En risikabel affære

Forfalskede dele udgør både en sikkerhedsmæssig og en økonomisk risiko. Toyota arbejder intensivt med vores netværk og med told- og grænsekontrol for at fjerne forfalskede dele fra markedet.


Forbrugernes sikkerhedsrisiko


Forfalskede dele er ikke lavet af samme kvalitetsmaterialer eller underlagt samme strenge kvalitetskontrol som originale Toyota-dele, og det udgør i værste fald en sikkerhedsrisiko for bilens fører og passagerer. Uoriginale dele slides hurtigere og kan forårsage nedbrud og ulykker.


Forbrugernes økonomiske risiko


Forfalskede dele, der er vigtige for bilens korrekte funktion (koblingsskiver, bremseklodser, oliefilter), kan skade bilen og forårsage dyre reparationer. Brug af forfalskede dele kan medføre, at bilens fabriksgaranti bortfalder.

Toyotas kvalitetsstandarder

Alle originale Toyota-produkter er genstand for omfattende udviklings- og testprocedurer. Hvert eneste produkt analyseres grundigt for at sikre, at Toyotas høje standarder for kvalitet, holdbarhed og ydeevne overholdes. Kun produkter, der overholder disse retningslinjer går videre til vores kunder. På den måde indestår Toyota for din sikkerhed og bilens lange levetid.

Hertil kommer, at alle originale Toyota-produkter er dækket af den anerkendte Toyota-garanti for at sikre, at bilen kører, som den skal. Toyota påtager sig intet ansvar for eventuelle problemer, hvis der brugt andre dele end originale Toyota-dele.

Den bedste måde at fastholde din Toyotas høje kvalitet, ydeevne og sikkerhed er at få den serviceret og repareret på et autoriseret Toyota-værksted og altid vælge originale Toyota-dele.

DERFOR BØR DU VÆLGE ORIGINALE TOYOTA-DELE


Produkter af høj kvalitet med certificering og Toyota-garanti.


100% garanti for, at delen er fremstillet efter Toyotas specifikationer og passer perfekt.


Højere gensalgsværdi, når din Toyota er serviceret og repareret med originale Toyota-dele.

Alle test viser, at forfalskede dele ikke kan matche originale Toyota-dele, når det gælder funktion og holdbarhed.

Kun hos din autoriserede Toyota-forhandler kan du roligt regne med, at din bil bliver repareret og serviceret med originale Toyota-dele.

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.


Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S