Vores serviceværksted

 

Krogsgaard-Jensen dækker det meste af storkøbenhavn med moderne serviceværksteder i København N, Rødovre, Herlev, Gentofte, Farum og Birkerød. Vores veluddannede mekanikere klarer service og mekaniske problemer med det sidste nye elektroniske udstyr, som minimerer varigheden af værkstedsopholdet.

Små service og mindre reparationer udføres, mens du drikker en kop kaffe i vores kundeområde og ser TV, læser avis eller arbejder på din PC.

Derudover kan vi tilbyde dig at leje en bil af os til en fast lav pris i reparationstiden. Gennem aktiv kundekontakt vil vi gøre dig tilfreds og til stadighed forbedre vores serviceydelser. For kun på den måde kan vi opnå vores mål om fuldkommen kundetilfredshed.

Toyota Relax

Slap af med op til 10 års serviceaktiveret garanti

Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.


Læs mere om Toyota Relax her

Hvad er prisen?

Hos Krogsgaard ved vi, at vi sjældent får glade og loyale kunder, hvis vi giver dem ubehagelige overraskelser.

Derfor ved en du altid, hvad værkstedbesøget kommer til at koste, allerede inden arbejdet går i gang. Og skulle der mod forventning blive opdaget noget uforudset undervejs, er du den første til at få det at vide, og på den måde kan vi i sammen med værkstedet træffe en beslutning om, hvad der skal gøres. Uden at det kommer bag på én.

Vores medarbejdere har det sorte bælte

Hos Krogsgaard kaldes medarbejderne på værkstedet ikke mekanikere, men teknikere. Det er ikke, fordi de føler sig bedre end mekanikere på uautoriserede værksteder, men fordi deres efteruddannelse og faglige overbygninger er så specifikt møntet på de enkelte mærkers teknik, at de hver især kan betegnes som specialister. Dermed kan man godt sige at de har det sorte bælte i de mærker vi repræsenterer.

Vi tænker på miljøet

Vores værksteder er ISO 14001-miljøcertificerede. Det er en meget krævende certificering, der garanterer dig som værkstedskunde, at alt affald og alle spildprodukter håndteres på en måde, så miljøet belastes mindst muligt.
Certificeringer kræver både uddannelse af værkstedets medarbejdere, men stiller også høje krav til faciliteterne og endeligt et gennemarbejdet miljøregnskab hvert eneste år. På den måde kan du med god miljøsamvittighed køre din bil på vores værksted.

Servicebestilling

Vi har modtaget din bestilling af service og du vil blive kontaktet af vores værksted for en endelig bekræftelse.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S