Renault Twingo
  • 5 stjerner i Euro NCAP-testen
  • God pladsudnyttelse
  • Lavt brændstofforbrug
  • Ideel til bykørsel
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Hatchback

HK
75

0-100 km/t(sek.)
14,5

Brændstof
Benzin

Energiklasse

Km/l
18,9

Twingo – Elegance i byen

I sin nye forklædning fremstår den nye Renault TWINGO mere raffineret. Dens redesignede frontparti, de nye luftindtag og de præcise kromområder giver bilen dynamik og elegance. Lygteenhederne er nu med indbygget kørelys i LED, så blikket bliver endnu mere intenst end nogensinde før. Den lille bybil har fået en ny stripping, der gør den super smart!

Med denne kompakte bil, der med sin exceptionelle venderadius er fantastisk nem at manøvrere, kan du nyde din tur gennem byen. Bag rattet af den nye Renault TWINGO smutter du adræt ind og ud mellem bilerne, og med bakkameraet kan du parkere på et frimærke. Den ideelle partner i byen!

Online i dagligdagen

Gør det enklere at være online! Tilslut din smartphone Apple CarPlayTM og få dine foretrukne apps op på det helt nye 7” multimediesystem. Få den fulde oplevelse af Renault EASY CONNECT med online-tjenester og appen MY Renault*. Og med sine nye opbevaringsrum tilpasser den nye Renault TWINGO sig til din livsstil!

Udvalgte varianter af Renault Twingo

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
ZEN - SCe 75hk Benzin A plus | 18,9 Km/l | 117 g/km (CO2) 540 kr. 105.727 kr.


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Fiat model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info