Renault Megane E-TECH Electric i finalen

Den helt nye Renault Megane E-TECH Electric, der lanceres i Danmark til foråret, er netop blevet nomineret til finalen i Årets Bil i Europa (Car of the Year)

Den nye Megane E-TECH Electric var oppe mod et felt på ikke færre end 38 forskellige modeller, der alle var med i konkurrencen om at komme i finalen til Car of the Year.

Men der var kun plads til syv, og blandt dem er nu Renault Megane E-TECH Electric. Bag kåringen står Car of The Year juryen, der tæller 61 motorjournalister fra 23 forskellige lande. Heriblandt teknisk redaktør Søren W Rasmussen fra FDM. Vinderen offentliggøres i slutningen af februar.

”Med nomineringen af Renault Megane E-TECH Electric til Car of the Year har vi bevist, at Renault er tilbage helt i front, når det gælder udvikling af elbiler. Vi har i mange år været salgsmæssigt førende i Europa med Renault Zoe, der er solgt i næsten 400.000 eksemplarer. Men, det er en bil fra 2013, og det er ingen hemmelighed, at Renault har manglet en ny elbil. Den er her nu, og den er, på sammen måder som Zoe var det da den kom frem, innovativ, banebrydende og nyskabende" siger kommunikationschef for Renault Danmark Søren Hyltoft.

Blandt andet har Renault Megane E-TECH Electric et avanceret multimediesystem, der styres på en 24 tommer stor skærm. Det har som standard indbygget Google maps, Google Play Apps og Google Assistent – med dansk stemmestyring.

Den nye Renault Megane E-TECH Electric har en rækkevidde på op til 470 km med et  60 kWh stort batteri, hvilket vidner om en uhyre effektiv elbil.

Renault Megane E-TECH Electric lanceres i Danmark til foråret. Endnu er priserne ikke tilgængelige

Flere nyheder