Krogsgaard-Jensen A/S udvalgt i RN Danmark’s nye forhandlerstruktur


RN Danmark, der importerer Renault og Dacia i Danmark, opsagde i april 2023 kollektivt alle eksisterende forhandlerkontrakter. Formålet var at etablere en ny forhandlerstruktur med implementering 1. maj 2024. Denne struktur er nu på plads. Det betyder en markant ændring i netværksstrukturen for RN Danmark.

Indtil nu har RN Danmarks netværk bestået af 59 udsalgssteder fordelt på 25 forhandlerkontrakter. Fra 1. maj 2024 vil RN Danmarks netværk bestå af 32 udsalgssteder fordelt på 5 forhandlerkontrakter. Med det nye forhandlernet er Renault og Dacia til stede i alle større danske byer.

Med den nye forhandlerstruktur har vi reduceret antallet af forhandlere og dermed reduceret kompleksiteten i forhandlernetværket. Jeg er meget glad for, at Krogsgaard Jensen A/S er blevet en del af vores nye forhandlerstruktur. De har en stærk lokal forankring i Herlev, Gentofte og Birkerød – tre meget vigtige områder for Renault og Dacia. Det er samtidig en virksomhed, der sammen med os som importør, er parat til at investere i Renault og Dacia, så vi kan opfylde vores stærke målsætning om øgede markedsandele og øget kundetilfredshed”, udtaler Country Director Mikkel Sort.

Og hos Krogsgaard-Jensen A/S ser man også frem til et styrket samarbejde om at positionere Renault og Dacia endnu stærkere i Storkøbenhavn:

”Vi ser et stort fremtidigt potentiale hos Renault og Dacia – både inden for person- og varebiler, og vi vil gerne medvirke til i endnu højere grad at placere mærkerne på Københavnerkortet. Renault er meget langt fremme, når det gælder udvikling af elektriske biler der gavner både miljøet og økonomien. Men også ting som et komplet varebilsprogram, der har høstet et hav af præmieringer, samt et stærkt privatleasingprogram gør Renault rigtig attraktiv både for os som bilforhandler og for kunderne ikke mindst,” siger Direktør Thomas B. Madsen, Krogsgaard-Jensen A/S.

Flere nyheder