Markedets laveste pris for service på din Renault varebil?

Det er vel helt naturligt, at en lidt ældre varebil gerne må være lidt billigere!

Hos Renault tilbyder vi et service eftersyn til dig, der har en varebil på +4 år. Selve servicet er mere enkel og perfekt tilpasset en lidt ældre bil. Den mest markante forskel for dig som bilejer er, at servicet er betydelig billigere.

Markedets laveste pris for service på din Renault?

Service 4+ Pro er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med det autoriserede Renault værksted, at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser.

SERVICE 4+ PRO 2.595 kr.*

*Maks. pris til varebil.  Book nu

Kun Renault originaldele, kun Renault tekniker

Alle dele og materialer, der udskiftes og benyttes til Service 4+ Pro er udelukkende Renault originaldele. Du kan derfor være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter forskrifterne fra Renault.

Kun Renault originaldele, kun Renault tekniker

Alle dele og materialer, der udskiftes og benyttes til Service 4+ Pro er udelukkende Renault Originaldele. Du kan derfor være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter forskrifterne fra Renault.

korrekt stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt skal skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi, såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med Renault stempler. Et Service 4+ Pro eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn et stempel i servicehæftet.

100% tryg Gratis vejhjælp

Med Service 4+ Pro på et autoriseret Renault værksted kan du føle dig 100% tryg. Du får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder.